TalicniKasper
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 04.04.2021.
- Poruka
- 8
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Srdacan pozdrav, bio sam postavio pitanje na fejs stranici ali bezuspesno, pa da probam i ovde. Imam vec neko problem sa racunarom, gasi mi se u toku igre [jace igre] a tipa lol pada fps na skali od 2/30 fpsa, prvo sam menjao graficku i nije do nje... Onda kupio maticnu pa ram a zatim i napajanje i opet sve isto... Nisam menjao samo procesor, samo sam zamenio pastu i iskreno strah me da ga menjam mozda nije do njega, nema od koga da pozajmim da testiram.. Ako ima nekog iz Vranje da testiramo, ne pitam sta kosta samo da se resim ovih muka... Takodje bio mi elektricar da proverim da nije do struje i nije, menjao uticnice, merio napon i sve je to ok... Vadio sam ssdeove, prebacivao windowse jedan na drugi itd.. Menjao sve kablove... Nemam vise ideja sta da pokusavam, ostaje mi samo da promenim procesor, radio sam one stresove blabla i po meni sve ok sem jednog detalja sad nz dal to ista znaci, uvek te jedna ista kockica sporo ucitava.. Postavicu sliku...
Evo i zavrsetka tridesetominutnog testa
Ako moze neko ovo da protumaci, hvala vam unapred.
Takodje ako cu morat menjat procesor to bi bio ryzen 5 3600x jel to ok?
Moja trenutna konfiguracija:
B450 tomahawk max, rx 580 8gb, 16 gb ram 2x8, ryzen 7 1700, cooler master 650w gold
Evo i zavrsetka tridesetominutnog testa
Ako moze neko ovo da protumaci, hvala vam unapred.
Takodje ako cu morat menjat procesor to bi bio ryzen 5 3600x jel to ok?
Moja trenutna konfiguracija:
B450 tomahawk max, rx 580 8gb, 16 gb ram 2x8, ryzen 7 1700, cooler master 650w gold