nasteezy
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 21.09.2015.
- Poruka
- 2.053
- Rezultat reagovanja
- 739
Moja konfiguracija
Optical drives:
-
Mice & keyboard:
HyperX Alloy FPS, A4 Tech Bloody T70
Internet:
SBB EON 250/25 @ ASUS RT-N12 D1
Other:
Headset: Logitech G230/JBL T110, Phone: Xiaomi MI10T Pro
Imam ovo kućište (http://www.lc-power.com/en/product/gehaeuse/atx-classic-12cm-psu/7023b/) i pitanje je da li se isplati uzimati ove 80mm ventove što mogu da stanu pozadi i sa strane?
Vidim da ima mogućnost montiranja i prednjeg 120mm venta, ali bih onda morao ovaj kavez ceo da otklonim/isečem, a protok vazduha kakav će biti od prednje maske to je diskutabilno. Na bočnoj stranici ima mogućnost montiranja još jednog 120mm venta, ali je skroz na dnu.
U suštini dajte predlog da se nekako proverti kućište, da li ići na 2x80mm, ili prednji 120mm i zadnji 80/92mm.
Pojma nemam šta da radim, izvinjavam se na romanu, morao sam ovako detaljno da bi skapirali
Vidim da ima mogućnost montiranja i prednjeg 120mm venta, ali bih onda morao ovaj kavez ceo da otklonim/isečem, a protok vazduha kakav će biti od prednje maske to je diskutabilno. Na bočnoj stranici ima mogućnost montiranja još jednog 120mm venta, ali je skroz na dnu.
U suštini dajte predlog da se nekako proverti kućište, da li ići na 2x80mm, ili prednji 120mm i zadnji 80/92mm.
Pojma nemam šta da radim, izvinjavam se na romanu, morao sam ovako detaljno da bi skapirali