vukilis
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 24.08.2015.
- Poruka
- 52
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i7 13700k & Arctic LF II 280 A-RGB
Motherboard:
Z690 Tomahawk WiFi DDR5
RAM:
DDR5 2x16GB 6000MT/s Kingston Fury Renegade
VGA & cooler:
ZOTAC GeForce® GTX 1060 3GB AMP! Edition
Display:
BENQ GW2270 21.5
HDD:
980 pro 500GB / 2+1TB WD Blue / 120GB Sandisk
Sound:
Redragon Zeus 2 H510-XMAS
Case:
Lian LI Air Mini
PSU:
FSP HYDRO G PRO 1000W
Mice & keyboard:
HyperX Pulsefire Haste, Redragon Kala K557
Internet:
Orion 1000/200Mbs
OS & Browser:
Windows 11
Pozdrav,
zelim da povezem tv resiver na pc: Screenshot . Ono sto je sigurno jeste da iz glavnog "centra" bih povezao kabl u SIGNAL IN (to je za kanale), e sad ako ja prikljucim monitor na resiver preko hdmi ja cu imati sliku na monitoru ali komp nece imati sliku pa mi je palo na pamet kao resenje jeste da uzmem adapter sa dva hdmi izlaza i da prikljucim monitor na grafu i monitor na resiver, da li je to moguce? Ono sto ja zelim jeste da koristim normalno racunar i kada ukljucim tv da mi se normalno slika prebaci na resiver, posle iskljucim resiver/tv nastavim rad na racuaru.
zelim da povezem tv resiver na pc: Screenshot . Ono sto je sigurno jeste da iz glavnog "centra" bih povezao kabl u SIGNAL IN (to je za kanale), e sad ako ja prikljucim monitor na resiver preko hdmi ja cu imati sliku na monitoru ali komp nece imati sliku pa mi je palo na pamet kao resenje jeste da uzmem adapter sa dva hdmi izlaza i da prikljucim monitor na grafu i monitor na resiver, da li je to moguce? Ono sto ja zelim jeste da koristim normalno racunar i kada ukljucim tv da mi se normalno slika prebaci na resiver, posle iskljucim resiver/tv nastavim rad na racuaru.