404notfound
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 26.03.2011.
- Poruka
- 76
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 3570K @4.3GHz
Motherboard:
ASRock Z77 Extreme4
RAM:
2x 4Gb HyperX
VGA & cooler:
2x MSI Lightning 7970
Display:
2x23 Dell & Philips
HDD:
256GB Samsung, 256GB Intel, 120GB Patriot Blaze, 2GB Seagate
Case:
Corsair 750D
PSU:
Enermax Revolution Xt
Mice & keyboard:
Logitech G300
OS & Browser:
Win7, Win8.1
Other:
EK Full watercooling
Pozdrav
Imam jedan problem sa G105 tastaturom i pokusavam da smislim nacin kako da `poboljsam` osvetljenje tastature
Da ja prvo ilustrujem problem:
Kad sedim za kompom, u stvari vise lezim na stolici nego sedim uspravno, i onda na tasterima vidim samo odbljesak od monitora na kojem je neki svetli sadrzaj
I dzaba mi onda backlit tastatura, ne vidim sta stiskam
Tastaturu sam rasrafio i video kako radi osvetljenje
pri dnu i vrhu su par smd plavih ledova, koji osvetljavaju plexi, a sami tasteri su takvi da se provide slova
Jel moguce nekako da boostujem osvetljenje (bilo dodavanjem ledova, ili povecanjem intenziteta postojecih), ocu da mi slova bljeste ko pun mesec u noci bez oblaka
Imam jedan problem sa G105 tastaturom i pokusavam da smislim nacin kako da `poboljsam` osvetljenje tastature
Da ja prvo ilustrujem problem:
Kad sedim za kompom, u stvari vise lezim na stolici nego sedim uspravno, i onda na tasterima vidim samo odbljesak od monitora na kojem je neki svetli sadrzaj
I dzaba mi onda backlit tastatura, ne vidim sta stiskam
Tastaturu sam rasrafio i video kako radi osvetljenje
pri dnu i vrhu su par smd plavih ledova, koji osvetljavaju plexi, a sami tasteri su takvi da se provide slova
Jel moguce nekako da boostujem osvetljenje (bilo dodavanjem ledova, ili povecanjem intenziteta postojecih), ocu da mi slova bljeste ko pun mesec u noci bez oblaka