Lukaa
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 19.11.2017.
- Poruka
- 35
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
Nista od tesla uredjaja u 95% slučajeva ne uzimaj,NABACI MALO JOS i uzmi ovako nesto.Daleko kvalitetnije uradjeno i sigurnija kupovina. LG Monitor 27MK430H-B 27" / IPS / 75 Hz / Radeon FreeSyncPozdrav,u bliskoj buducnosti bih uzimao neki monitor pa ako bi mogli da mi preporucite nešto budzet je do nekih 17-18k
Ja sam nasao ovaj teslin model šta mislite o njemu?
Zar 1080p nije mala rezolucija za 27"? Negde pročitah na forumu davno da za tu veličinu ekrana treba da je 1440pNista od tesla uredjaja u 95% slučajeva ne uzimaj,NABACI MALO JOS i uzmi ovako nesto.Daleko kvalitetnije uradjeno i sigurnija kupovina. LG Monitor 27MK430H-B 27" / IPS / 75 Hz / Radeon FreeSync
Stvarno ne bih znao,ne razumem se stvarno.Zar 1080p nije mala rezolucija za 27"? Negde pročitah na forumu davno da za tu veličinu ekrana treba da je 1440p
Nadovezao sam se na odgovor od tatatatira1977, moj predlog je AOC 24V2Q ili Philips E-Line 242E2FA/00, ako ti 24" inch-a odgovara.Stvarno ne bih znao,ne razumem se stvarno.
Ne mora da bude 27" može i manji,ali video sam ovaj teslin da nije skup a vecih je dimenzija..
Iskreno AOC 24V2Q mi se sviđa veomaNadovezao sam se na odgovor od tatatatira1977, moj predlog je AOC 24V2Q ili Philips E-Line 242E2FA/00, ako ti 24" inch-a odgovara.
Jel siguran ovaj sajt?Prvi put cujem zbog njih a najjeftiniji su?Nadovezao sam se na odgovor od tatatatira1977, moj predlog je AOC 24V2Q ili Philips E-Line 242E2FA/00, ako ti 24" inch-a odgovara.
To je nekad bio comtrade.Jel siguran ovaj sajt?Prvi put cujem zbog njih a najjeftiniji su?
Comtrade samo CT skraćeno, pouzdani su postoje godinama, lično ja nisam kupovao kod njih ali sam čuo.Jel siguran ovaj sajt?Prvi put cujem zbog njih a najjeftiniji su?
Jeste, dobri su. Čudi me da je najjeftiniji kod njih jer oni spadaju među skuplje pored Gigatrona itd.Jel siguran ovaj sajt?Prvi put cujem zbog njih a najjeftiniji su?
Gledao sam na par mesta monitor ide i do 20kJeste, dobri su. Čudi me da je najjeftiniji kod njih jer oni spadaju među skuplje pored Gigatrona itd.
Imam 27 inča verziju i prezadovoljan sam! Za te novce odličan monitorGledao sam na par mesta monitor ide i do 20k
Verujem u to,zvacu ove iz ct shop-a da posalju ovaj od 24 inčaImam 27 inča verziju i prezadovoljan sam! Za te novce odličan monitor
zavisi od monitora ali sasvim ok .Zar 1080p nije mala rezolucija za 27"? Negde pročitah na forumu davno da za tu veličinu ekrana treba da je 1440p