NecroIce
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 25.09.2017.
- Poruka
- 6
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Zdravo hteo bih da mi pomognete oko konfiguracije ja sam imao na umu nesto ovako ali svaka pomoc je dobro dosla
Procesor:AMD Athlon II X4 860K 3.7Ghz BOX | Online prodaja Laptopova , Računara i komponenti
Graficka:Gigabyte GeForce GTX 1050 OC 2GB DDR5 GV-N1050OC-2GD | Online prodaja Laptopova , Računara i komponenti
Maticna:ASRock FM2A68M-HD+ | Online prodaja Laptopova , Računara i komponenti
HHD:1 TB Toshiba DT01ACA100SATA3 3.5" | Online prodaja Laptopova , Računara i komponenti
Napajanje:450W BlueBerry | Online prodaja Laptopova , Računara i komponenti
Kuciste:MS Industrial VOYAGER | Online prodaja Laptopova , Računara i komponenti
Pa ako znate nesto da pomognete da nadjem bolje ili jeftinije u ovom cenovnom rangu pisite
Procesor:AMD Athlon II X4 860K 3.7Ghz BOX | Online prodaja Laptopova , Računara i komponenti
Graficka:Gigabyte GeForce GTX 1050 OC 2GB DDR5 GV-N1050OC-2GD | Online prodaja Laptopova , Računara i komponenti
Maticna:ASRock FM2A68M-HD+ | Online prodaja Laptopova , Računara i komponenti
HHD:1 TB Toshiba DT01ACA100SATA3 3.5" | Online prodaja Laptopova , Računara i komponenti
Napajanje:450W BlueBerry | Online prodaja Laptopova , Računara i komponenti
Kuciste:MS Industrial VOYAGER | Online prodaja Laptopova , Računara i komponenti
Pa ako znate nesto da pomognete da nadjem bolje ili jeftinije u ovom cenovnom rangu pisite