Nikola0985
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 05.01.2025.
- Poruka
- 5
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
I5 3330
RAM:
16gb 1600mhz ddr3
VGA & cooler:
Asus ROG Rx 560 4gb
PSU:
Lc power 600w
Pozdrav, ovo mi je prva objava na ovom forumu i nadam se dobrom feedback-u. Trenutna konfiguracija je poprilicno ostarela ali se drzi i dalje nekako, imam 19 godina krenuo sam da radim i voleo bih da krenem sa prelaskom na noviju generaciju komponenti. Planiram da to uradim iz vise faza, za pocetak bih uzeo nov procesor, maticnu i ram. Razmisljao sam o polovnim komponentama kako bih ustedeo sto vise ali koliko vidim cene su i dalje jake na polovnom trzistu stoga sam otisao u na gigatronov sajt i izabrao sledece komponente:
R5 5600
Kingston fury beast 3600mhz cl18 32gb
Asus tuf b550m-e
Zatražio bih savet da li da se probam sa polovnim trzistem ili da uzmem ove komponente nove i naravno sta mislite o izboru komponenti. Isprva sam mislio uzeti r5 3600 ali mala je razlika u ceni i mislim da se isplati uzeti noviju generaciju. Takodje znate li neku radnju koja je jeftinija od gigatrona a moguce je placanje na rate?
R5 5600
Kingston fury beast 3600mhz cl18 32gb
Asus tuf b550m-e
Zatražio bih savet da li da se probam sa polovnim trzistem ili da uzmem ove komponente nove i naravno sta mislite o izboru komponenti. Isprva sam mislio uzeti r5 3600 ali mala je razlika u ceni i mislim da se isplati uzeti noviju generaciju. Takodje znate li neku radnju koja je jeftinija od gigatrona a moguce je placanje na rate?