scandalli
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 28.04.2011.
- Poruka
- 23
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel 2000
Motherboard:
Asus
RAM:
2 gb ddr
VGA & cooler:
Ge Fors 5200
Display:
15"
HDD:
24 Tb
Sound:
Korg i40m & Korg X5d & Dynacord...
Case:
micro atx
PSU:
250w
Optical drives:
Pioneer dvd rw
Mice & keyboard:
a4tech & btc
Internet:
adsl
OS & Browser:
Xp!
Other:
Korg i40m & Korg X5d & Dynacord La`top...
Srecan praznik Svima koji slave i kao Domacini i kao Gosti! Smao nek je veselo!
Javio se jedan cudan problem pre par meseci, pa kako nije otklonjen, molim ovde za pomoc!
Lap top Dell, imao win 10, ali zbog nesnalazenja na pomenutom op.sistemu, pokrenuta Win7 64 bit instalacija, (legalna).
Nakon veoma brze instalacije (15-tak/20 minuta), nakon vise bezuspesnih pokusaja, sistem netje da se registruje. Nakon isteka perioda od 30 dana, sistem i lap su neupotrebljivi, zbog neaktiviranog op.sistema.
Dal je u pitanju neka vrsta fabricke blokade / ogranicenja od strane Dell-a u vezi pomenutog op.sistema (sa instalacijom win 8/10 tih problema nema), ili nesto drugo i sta?
Pomenuta win7 instalacija se aktivira na bilo kom desku bez apsolutno ikakvih problema, ali ovde to netje.
Ako neko zna adekvatno resenje, neka pomogne!
Hvala unapred svima na ukazanom vremenu i pomoci!
Moderatori neka ne zamere, ako sam pogresio sobu sa pitanjem.
Pozdrav!
Javio se jedan cudan problem pre par meseci, pa kako nije otklonjen, molim ovde za pomoc!
Lap top Dell, imao win 10, ali zbog nesnalazenja na pomenutom op.sistemu, pokrenuta Win7 64 bit instalacija, (legalna).
Nakon veoma brze instalacije (15-tak/20 minuta), nakon vise bezuspesnih pokusaja, sistem netje da se registruje. Nakon isteka perioda od 30 dana, sistem i lap su neupotrebljivi, zbog neaktiviranog op.sistema.
Dal je u pitanju neka vrsta fabricke blokade / ogranicenja od strane Dell-a u vezi pomenutog op.sistema (sa instalacijom win 8/10 tih problema nema), ili nesto drugo i sta?
Pomenuta win7 instalacija se aktivira na bilo kom desku bez apsolutno ikakvih problema, ali ovde to netje.
Ako neko zna adekvatno resenje, neka pomogne!
Hvala unapred svima na ukazanom vremenu i pomoci!
Moderatori neka ne zamere, ako sam pogresio sobu sa pitanjem.
Pozdrav!