Glisovic
Banned
- Učlanjen(a)
- 13.11.2020.
- Poruka
- 29
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Glisovic
CPU & cooler:
Intel i7-10700k & Arctic Freezer 34
Motherboard:
Msi B460M Mortar
RAM:
Kingston HyperX Fury 2x16gb 3000MHz
VGA & cooler:
XFX Radeon 580 4gb
Display:
Dell 21,5" (60Hz)
HDD:
Adata Ultimate SU800 256gb
Case:
GameMax Black Diamond
PSU:
Seasonic S12III Bronze 650W
Optical drives:
1,5tb Western Digital
Mice & keyboard:
Fantech XD3 Wireless & Razer Ornata v2
OS & Browser:
Windows 10 & Opera GX/Brave
Pozdrav,
Potrebna mi je pomoć oko izbora kućišta, ali nažalost nisam u stanju trenutnu da odvojim više od 5000-6000. Našao sam 2 kućište koja izgledaju fino i imaju ok ventilaciju.
Prvo: SilentiumPC
Drugo: Gamemax
Dodatne ventilatore bih kupio i stavio da napred budu tri, dva gore i jedan nazad. Mislio sam mozda i da uzmem 240 AIO, ali ipak nisu to neka kućišta pa ne znam da li bi radijator stao gore(iako piše na stranici da može).
Pretpostavljam da je SilentiumPC kućište bolje i svi znamo da nesto u gigatronu za 4500 ne može da valja, ali mi je mnogo lepse Gamemax kućište.
Potrebna mi je pomoć oko izbora kućišta, ali nažalost nisam u stanju trenutnu da odvojim više od 5000-6000. Našao sam 2 kućište koja izgledaju fino i imaju ok ventilaciju.
Prvo: SilentiumPC
Drugo: Gamemax
Dodatne ventilatore bih kupio i stavio da napred budu tri, dva gore i jedan nazad. Mislio sam mozda i da uzmem 240 AIO, ali ipak nisu to neka kućišta pa ne znam da li bi radijator stao gore(iako piše na stranici da može).
Pretpostavljam da je SilentiumPC kućište bolje i svi znamo da nesto u gigatronu za 4500 ne može da valja, ali mi je mnogo lepse Gamemax kućište.