• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

[Pomoc] D3GO na novoj grafickoj nece da radi!

srdjan979

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
02.04.2010.
Poruka
75
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Kao sto naslov kaze posle promene graficke prestala mi je sa radom aplikacija D3GO. Sa starom kartom Sapphire Radeon HD 5750 sve radi kako treba a sa novom Asus R9 270 ne radi. Tv drugacije ne mogu da gledam jer nemam kablovsku pa koristim D3GO i to je nesto sto najvise koristim tokom dana tako da mi je bas potrebna. Kada vratim staru karticu opet sve radi normalno ali sa novom otvori program i pri ucitavanju samo vrti i nece dalje. Pre nego sto sam stavio novu graficku uredno sam skinuo drivere za staru i ubacio novu, instalirao drivere...
Svaka pomoc mi je vise nego dobro dosla jel ne znam sta vise da probam, izludecu :(

Sent from my HTC One using Tapatalk

srdjan979

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
02.04.2010.
Poruka
75
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Sve to uradio vec pre nego sto sam pisao ovde. Koristio cak i program za deinstalaciju svih drivera graficke, ciscenje sa ccleaner, reinstal chrome, i plugin-a i ne vredi. Kada bih znao da ce raditi ako instaliram novi win 8.1 koji je inace i sada nije mi problem da predjem sa svezom instalacijom samo ako mi bar neko moze potvrditi da mu D3GO radi na win 8 sa nekom novijom grafickom slicnoj mojoj da ne ispadne da ni sa novim win 8 opet ne radi.

ZoNi

Free SW Guru
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
3.254
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
A da li si probao da li radi u nekom drugom browseru, npr. u Firefoxu?

srdjan979

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
02.04.2010.
Poruka
75
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Probao svasta i nije hteo nema sanse, instalirao novi win i proradilo :)

Vrh