E ovako imao sam pre problem o kom sam pricao u blic pitanjima. Problem je bio da mi se csgo zamrzne ne mogu alt tab, ne mogu windows key i onda moram da restartujem. Kada restartujem nista nece da se pokrene sto je na hard disku i u task manageru pokazuje 100%. Probao sam sve zivo i dosao do zakljucka da mi treba novi hdd. Uzeo sam od druga neki cisto da vidim jel u tome problem. Igrao sam se lepo sve do danas (proslo je 7 dana). Pojavio se isti problem i sa drugim hard diskom. Ovaj put se samo posle pola minuta minut odmrznuo (verovatno jer sam imao strpljenja samo taj put) i video da mi se ram koristi fazon 5 od 6 gb a disk je u redu (pokvarila se jedna plocica pa imam 6gb rama). Zamrznuo se ponovo ali nije hteo da se odmrzne pa sam restartovao kompjuter. Posle toga hard disk usage je na 100% ne spusta se. Posle jos jednog restartovanja prestaje da detektuje taj hard disk. Iskljucim kompjuter, izvadim i ubacim sata kabl iz maticne i detektuje ga i sve radi lepo ali mogao bi da se kladim da kad bi se upustio u sesiju igranja zamrznulo bi se. Planiram da kupim tu jednu plocicu sto fali ali zasto bi se pojavljivalo 100% na disk iako sam promenio hard disk. I ako je problem u kompjuteru zasto se ovo desava posle 7 dana. Nista ne znam. Inace edit, stari hdd je bio 53% health a ovaj je 100% sve kao novo.