zbun
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 30.03.2010.
- Poruka
- 365
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD phenom II x6 1055T & thermalright IFX-14
Motherboard:
ASRock 870 extreme 3
RAM:
2x2GB 1600MHz Exceleram Rippler CL6 + 2x4 GB Patriot G2 cl7
VGA & cooler:
NVIDIA GeForce GTX 970
Display:
LG LH3000 42'
HDD:
samsung spinpoint F3 500 GB
Case:
NZXT M59
PSU:
zalman zm600glx
Naime,u toku jučerašnjeg dana kompjuter se sam ugasio(zapravo samo je slika nestala sa monitora)iz čista mira,nije bila pokrenuta nikakva aplikacija.Pošto nisam uspeo nikako da ga resetujem ili ugasim preko dugmića na front panelu isključio sam napajanje.Nakon ponovnog uključivanja se samo vrte kuleri i ne podiže se sistem,lampa koja indikuje da radi hard disk je non-stop uključena i ne postoji način da ugasim komp osim direktnog gašenja napajanja. Grafička nije problem posto sam je probao u drugom računaru,memorijske slotove sam očistio i izduvao od prašine,uradio sam clear CMOS,na kraju sam i procesor izvadio i tako uključio ploču.Nikakav zvuk nije davala ma sta joj radio.Dešavalo se i ranije da se tako ugasi ali bi se obično palila odmah ili nakon par sati.
Konfiguracija je:
Gigabyte MA770'UD3
AMD Athlon X2 7750 BE
Nvidia 9600GTO
OCZ PLatinum Edition PC2 6400 2x1 GB
OCZ Fatality 550W
samsung spinpoint F3 500GB
Kakav sam baksuz garancija na ploču mi je istekla u maju .Šta mislite gde bi mogao da bude problem i da li je isplativo popravljati ploču.
Ni jedna komponenta u ovom računaru nije bila podvrgnuta OC
Konfiguracija je:
Gigabyte MA770'UD3
AMD Athlon X2 7750 BE
Nvidia 9600GTO
OCZ PLatinum Edition PC2 6400 2x1 GB
OCZ Fatality 550W
samsung spinpoint F3 500GB
Kakav sam baksuz garancija na ploču mi je istekla u maju .Šta mislite gde bi mogao da bude problem i da li je isplativo popravljati ploču.
Ni jedna komponenta u ovom računaru nije bila podvrgnuta OC
Poslednja izmena: