klaywert
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 05.01.2011.
- Poruka
- 127
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i3 3220
Motherboard:
Gigabyte GA-Z77M-D3H
RAM:
4GB Kingston HyperX Genesis
VGA & cooler:
EVGA 9800GT 512MB DDR3
Display:
LG W2242T
HDD:
SEGATE 1TB / WD 320GB
Sound:
INTERGRATED
Case:
COOLERMASTER SILENCIO 550
PSU:
CHIEFTEC 650W MODULAR
Optical drives:
OPTIARC DVDRW
Mice & keyboard:
A4TECH XL750BK / CM R8
Internet:
KABLOVSKI
OS & Browser:
WIN 7 ULTIMATE 64BIT
polako razmišljam o promeni kompa, vreme je nekako došlo, planiram INTEL Core i5-2400 to mi se nekako uklapa, mada nisam nikada bio na intelu, želim da prelomim to teška srca, ili možda neki drugi ne znam ni ja, naime koji ploču do 100€ kupiti, planiram 8GB rama i posle bi dodao još 4 ili 8, grafa mi ostaje moja 9800GT jer mi bolja i ne treba bar za sad. Bitno mi je samo da ima 6 sata konektora, usb 3.0 (ne bi bilo loše jer mi novi case ima 3.0 napred) i 1 PCI slot.
Kakve su Intel ploče, s obzirom da su vizuelno obeshrabrujuće i izgledaju isto kao i pre 15 godina?
Jedino bi izostavio MSI, nikada ih nisam voleo, do sad sam uvek ASUS kupovao za sebe, a najviše prodavao GIGABYTE i lepo se pokazale. S obzirom da kod nas nema EVGA i XFX i ne ostaje baš mnogo izbora.
Malo sam ispao iz ovih novih kvalitetnijih stvari s obzirom da cele godine prodajem konfiguracije koji ne prelaze 250€ i da u 95% slučajeva ljudi traže AMD.
Sve u svemu, trebalo bi da se nekako uklopim u oko 300€ za CPU, MEM I MB.
Kakve su Intel ploče, s obzirom da su vizuelno obeshrabrujuće i izgledaju isto kao i pre 15 godina?
Jedino bi izostavio MSI, nikada ih nisam voleo, do sad sam uvek ASUS kupovao za sebe, a najviše prodavao GIGABYTE i lepo se pokazale. S obzirom da kod nas nema EVGA i XFX i ne ostaje baš mnogo izbora.
Malo sam ispao iz ovih novih kvalitetnijih stvari s obzirom da cele godine prodajem konfiguracije koji ne prelaze 250€ i da u 95% slučajeva ljudi traže AMD.
Sve u svemu, trebalo bi da se nekako uklopim u oko 300€ za CPU, MEM I MB.
Poslednja izmena: