• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

PLAY! ZINE 95 – Maj 2016

Pangalaktichki

KlanRUR
Učlanjen(a)
01.02.2016.
Poruka
8
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Još jedan mesec je iza nas ispunjen neočekivano dobrih igrama, turnirima i dešavanjima. A udarni period ove gaming godine nam tek predstoji, sa DOOM i Battleborn kao samo jednim delom odlične sezone koja počinje u maju i nastaviće se kroz narednih nekoliko meseci. Te dve igre smo imali priliku da testiramo kroz bete koje su bile sredinom aprila i zadovoljno trljamo ruke dok čekamo njihov izlazak.

U ovom broju vam donosimo ponovo veliki broj recenzija. Jedna igra je ipak obeležila protekli mesec i okupirala nas toliko da smo o njoj napisali čak dve recenzije, podržali Kickstarter za adaptaciju u društvenu igru i čak je postavili na naslovnu stranu. Dark Souls 3, naravno, ta fenomenalna “hajde da poginemo još koji put” avantura koju smo svi kao hipnotisani igrali i uporno pokušavali da ne poginemo na glavnom ekranu. Legena kaže da je jedan kolega čak uspeo da stigne na poslednji sinematik! U stvari, pročitajte našu recenziju pa se i sami uverite koliko je ovo sjajna i teška igra.

Nešto drugačije iskustvo je bio novi/stari Ratchet & Clank. Igra koja ni po jednoj najavi nije delovala kao da će biti išta više od obične igre koja prati film ispostavila se kao sjajan povratak u doba odličnih platformskih igara iz Playstation 2 ere. A i savršen kontrast za odmaranje duše kada vam sivila Dark Souls-a bude preko glave. Manje impresija je napravio Quantum Break, igra koja takođe obara s nogu grafičkim prikazom i zalepiće vas za ekran svojom pričom, ali ne toliko svojim gameplayom.

April je prošao i u znaku velikih (i malih) turnira. Prvo smo skoknuli do Varšave gde se održalo veliko finale World of Tanks lige sa nagradnim fondom od 300 hiljada dolara. Dvanaest najboljih ekipa iz svih krajeva sveta se tog vikenda nadmetalo u veoma uzbudljivim mečevima, dok smo se mi peli na prave tenkove parkirane ispred hale ili pratili mečeve u virtuelnoj realnosti. Zaista spektakularan događaj sa jednom od najvećih eSports bina koje smo videli. Posle tenkića prešli smo na autiće, odnosno omiljeni nam Rocket League, a zatim na smrtonosnu šorku u Mortal Kombat XL. Oba turnira su bila podržana od strane izdavača i deo atmosfere možete videti u ovom broju.

Nećemo vam sve spoilovati ovde, tako da pogledajte šta smo sve spremili u 95. broju vašeg omiljenog gaming časopisa.

Play! Zine 95 – Maj 2016


Flash (vesti)

13th Page

REPORTAŽA
:
World of Tanks Grand Finals Varšava

IZVEŠTAJ:
Rocket League turnir
Mortal Kombat XL turnir

BETA TEST:
DOOM
Battleborn

STEAM EARLY ACCESS:
Tabletopia

DLC:
Starcraft 2: Nova Covert Ops
Pinball FX2: Aliens vs Pinball

REVIEWS:
Dark Souls 3
Quantum Break
Ratchet & Clank
The Banner Saga 2
Hyper Light Drifter
Battlefleet Gothic Armada
Salt and Sanctuary
Killer Instinct
Stories: The Path of Destinies
Flat Kingdom
Nights of Azure
Ashes of The Singularity
Deponia Doomsday
Battlezone 98 Redux
Leap of Fate
Goetia

MOBILE:
Greedy Cave

HARDWARE:
SteelSeries Rival 300 CS:GO Fade edition

REPLAY:
Omikron: The Nomad Soul

Hearthstone Specijal
Whispers of The Old Gods
 
Vrh