• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

PLAY! ZINE 115 – MAJ 2018

Sawovsky

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
08.02.2017.
Poruka
10
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Majski 115. broj časopisa Play!Zine, možete preuzeti besplatno na ovom linku u pdf formatu.

Ah april i maj, idealni meseci u godini, jedni od svakako najlepših. Lepi sunčani dani, priroda oko nas buja, sve kreće da zeleni, ptice pevaju, životinje izlaze iz zimskog sna. Savršeno vreme da… igramo video-igre, naravno!

Bog rata u svom novom obliku je konačno stigao i vrlo brzo postao savršeni pretendent za igru godine. Sony je još jednom pokazao zašto suvereno vlada osmom generacijom konzola, jer konzolu ne čini hardver unutra, već igre koje na njoj možete da igrate. Tom temom smo se pozabavili i u editorijalu ovog broja, odnosno da li je moguće da neki novi igrač uđe na tržite konzola?

I Nintendo je ovog meseca imao svoj veliki trenutak, došao je Nintendo Labo, ali nije baš prošao onako kako su se nadali, prodaje se daleko ispod očekivanog, pa će ovi kartoni morati još neko vreme da leže spakovani u kartonima unutar magacina.

Stigla je konačno i ta beta za Battle for Azeroth, 658. ekspanziju za World of WarCraft. Kada su prožvakane sve teme, vraćamo se dobrom starom „klasiku“, odnosno borbi Horde protiv Alijanse. Vaš urednik iskreno nije fan WoW-a, ali se kao prvi Blizz fanboj nada da je ovo naznaka da ćemo možda konačno dobiti neki tračak nade da ćemo jednog dana dobiti WarCraft 4. Ipak, kolega Miljan je zadovoljan betom, a on je stari WoW-aš, tako da nema brige.

Nakon Artifacta u prošlom broju, ovoga puta smo se uhvatili nove digitalne MTG igre i zapitili se da li će zapravo konačno biti neka dobra verzija MTG na ekranima, ili još jedna propast u najavi?

U svakom slučaju, zanimljiv mesec iza nas, ali se ipak više radujemo ovom maju, jer šuškanja za E3 počinju da budu sve glasnija, i ona će svakako početi da „vrište“ u nedeljama pred nama.

Majski 115. broj časopisa Play!Zine, možete preuzeti besplatno na ovom linku u pdf formatu.

 

Syllar

PCAXE Member
Učlanjen(a)
07.11.2017.
Poruka
272
Rezultat reagovanja
61
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen5 1600 3.7 ghz stock
Motherboard:
MSI B350 Bazooka
RAM:
Corsair Vengeance 16gb ddr4 3200mhz Cl16
VGA & cooler:
Asus Strix 1060 6gb
Display:
1920x1080 Samsung S22B300
HDD:
1TB wd blue + 120gb Ssd Transcend+ 1tb external
Case:
MS Industrial Hulk Pro
PSU:
Seasonic S12 620W
Mice & keyboard:
K552 Redragon + Fatality Creative + bloody v7m
Internet:
Neki raspad ( 500kb/s download)
Vrh