• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Pitanje za sim karticu

cofi 132

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
31.12.2015.
Poruka
49
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Pozdrav,
primetio sam juce da ne mogu nikog pozvati na telefon, a mogu primati poruke i pozive. Telefon mi je dual sim i probao sam na oba slota da stavim karticu i opet ne radi. Da li je ova sim kartica ostecena, primetio sam ovde gore kao da ima neku ogrebotinu ? i da li to moze da pravi problem ? (trenutno u kuci nemam ni jedan telefon koji poseduje nano sim slot pa ne mogu testirati u drugi telefon)

Prilozi

cofi 132

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
31.12.2015.
Poruka
49
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Edit: Probao sam na drugom telefonu sa onim dodatkom za micro sim i tamo rade pozivi... Da li je moguce da su mi crkla oba slota na onom telefonu ? (ali sumnjam, zasto mi onda ocita karticu u telefonu,i mogu primati pozive,poruke,mogu slati poruke, samo ja ne mogu da zovem) i probao sam da skinem sa stora aplikaciju za pozive ni tamo ne radi.

Poslednja izmena:

zemun

PCAXE Member
Učlanjen(a)
07.02.2012.
Poruka
373
Rezultat reagovanja
246
Moja konfiguracija
Jesi cackao nesto u telefonu oko podesavanja, lupio blokatu, koji telefon je u pitanju ?

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

cofi 132

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
31.12.2015.
Poruka
49
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Nisam nista cackao, honor 10

Vrh