Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Pozdrav cuo sam da je kupovina iz madjarske dosta jeftinija, iz koje radnje se kupuje ta oprema kako ide to sa carinom itd... Ako bih neko mogao to da mi objasni bio bih mu bas zahvalan
Ukucaš na sajtu KupujemProdajem komponentu koja te zanima i izađe lista prodavaca iz Subotice, Novog Sada i sl. gledaš da ima mnogo pozitivnih ocena a to znači da je pouzdan prodavac, da piše da je novo neotpakovano, pitaš preko privatne poruke za trenutnu cenu jer se svakodnevno menja, carina te ne zanima ti plaćaš cenu koju kaže prodavac plus poštarinu (mene je sada izašla 400 din za matičnu), čekaš oko nedelju dana da pošalju jer idu u Mađarsku po komponente i kada donesu u Srbiju tada ti šalju na adresu preko kurirske službe. Plaćaš pri preuzimanju.
Za neke komponente se isplati za druge ne jer su cene slične kao u domaćim radnjama.
I ovde forumaši isto uzimaju pa proveri pre kupovine da li je siguran prodavac kako bi izbegao bilo koju vrstu prevare.