Srkila
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 09.11.2020.
- Poruka
- 19
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Srkila
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 3600 & DeepCool GAMMAXX 400 V2(Blue)
Motherboard:
MSI B450 TOMAHAWK MAX
RAM:
Kingston DDR4 2x8GB 3200MHz HyperX Predator CL16
VGA & cooler:
Gigabyte GeForce® GTX 1660 SUPER™ GAMING OC 6G
Display:
Asus VG278QF TN
HDD:
Kingston A2000 NVMe 500GB
Sound:
Blueberry 2.1 Neo SW-M26
Case:
Falcon Zeus FCR15ZBW
PSU:
Cooler Master MWE 700w White 230V
Mice & keyboard:
MARVO M513 & MARVO KG901
OS & Browser:
Windows 10 Pro
Imam Gigabite 1660 super oc sa 3 ventilatora i po defoltu je namesteno da se ventilatori ne pale do 53c, naravno ja sam ubacio MSI Afterburner i podesio sam na koliko da se okrecu.
Problem je sto se desava fluktuacija ili sta vec tj ventilatori u idlu kada stavim da se npr do 40c vrte na 20%, obrtaji idu normalno i u jednom trenutku na sekund padnu na nulu i opet se vrate i tako non stop i onda me uzasno nervira taj zvuk koji cujem kad rpm padne na 0 pa se posle sekunde podigne.
Dok na primer kada namestim ventilatore po defoltu u afterburneru to se ne desava, ali problem je sto je tu po defoltu da se okrecu na 40% do 30c sto je po meni skroz nepotrebno.
CUSTOM
Problem je sto se desava fluktuacija ili sta vec tj ventilatori u idlu kada stavim da se npr do 40c vrte na 20%, obrtaji idu normalno i u jednom trenutku na sekund padnu na nulu i opet se vrate i tako non stop i onda me uzasno nervira taj zvuk koji cujem kad rpm padne na 0 pa se posle sekunde podigne.
Dok na primer kada namestim ventilatore po defoltu u afterburneru to se ne desava, ali problem je sto je tu po defoltu da se okrecu na 40% do 30c sto je po meni skroz nepotrebno.
CUSTOM