doctorpitulic
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 11.09.2015.
- Poruka
- 33
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Pre svega ovo je za fanatige igre PES , konkretno 2016 jer smo na njemu sad vecina verujem . Mene zanima vase iskustvo da li dok igrate koristite krstic za upravljanje igraca ili pecurke ? Podelite iskustvo i objasnite zasto po vama je bolje .
Evo ja cu reci svoje . Igram PES od 2001 godine i do PES-a 2013 sam igrao na Krsticu . 2014,15 nisam igrao nisu mi se dopali . 2016 mi se jako dopao ali cini mi se da PES 2016 se mora igrati na pecurke . Naprimer kada dolazite u zavrsnicu 1 na 1 ako sa krsticem uperite u koso gore levo on ce bukvalno tako da sutne ne bite da li bili na 2 m ispred gola ili sutali sa 15 . Evo igram vec duze PES 2016 i navikavam se na pecurke i nije lose mada i dalje mi ne dostaje krstic
Zeleo bih vas malo da cujem pa hajde da diskutujemo malo .
I naravno glasajte u anketi .
Evo ja cu reci svoje . Igram PES od 2001 godine i do PES-a 2013 sam igrao na Krsticu . 2014,15 nisam igrao nisu mi se dopali . 2016 mi se jako dopao ali cini mi se da PES 2016 se mora igrati na pecurke . Naprimer kada dolazite u zavrsnicu 1 na 1 ako sa krsticem uperite u koso gore levo on ce bukvalno tako da sutne ne bite da li bili na 2 m ispred gola ili sutali sa 15 . Evo igram vec duze PES 2016 i navikavam se na pecurke i nije lose mada i dalje mi ne dostaje krstic
Zeleo bih vas malo da cujem pa hajde da diskutujemo malo .
I naravno glasajte u anketi .