acko.majne
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 27.01.2019.
- Poruka
- 4
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozz u pitanju je lap top sony pcg-71212M
CPU- pod punim opterecenjem drzi negde oko 55c to je zadovoljavajuce
Ali ove dve stavke mi prave veliki problem
PCH diode 69c
Gpu diode 60-69c
Da kazem nije do virusa ili sistema 100%
hladnjak je ok cist
kuler radi na mahimumu 5100rpm konstantno cim digne windovs
Na cpu je pasta a na gpu sam stavio novu termalnu traku koja je ok kvaliteta koristio sam je na ostalim lap topovima i dobro se pokazala
da li je bolje da se traka stavi bukvalno na celi cip gpu da prekrije i one sitne kodenzatore otp. i slicno ili da se stavi samo na vrh cipa gde je oznacen onaj metalni deo koji provodi toplotu, kako ce bolje hladiti.
i zanima me tacno gpu diode i PCH diode koji je tacno cip u pitanju pod ove oznake jer na lap topu ima dva cipa jedan se hladi a drugi ne, kao na slici
CPU- pod punim opterecenjem drzi negde oko 55c to je zadovoljavajuce
Ali ove dve stavke mi prave veliki problem
PCH diode 69c
Gpu diode 60-69c
Da kazem nije do virusa ili sistema 100%
hladnjak je ok cist
kuler radi na mahimumu 5100rpm konstantno cim digne windovs
Na cpu je pasta a na gpu sam stavio novu termalnu traku koja je ok kvaliteta koristio sam je na ostalim lap topovima i dobro se pokazala
da li je bolje da se traka stavi bukvalno na celi cip gpu da prekrije i one sitne kodenzatore otp. i slicno ili da se stavi samo na vrh cipa gde je oznacen onaj metalni deo koji provodi toplotu, kako ce bolje hladiti.
i zanima me tacno gpu diode i PCH diode koji je tacno cip u pitanju pod ove oznake jer na lap topu ima dva cipa jedan se hladi a drugi ne, kao na slici
Prilozi
-
150,8 KB Pregleda: 109