Steamroller
Moderator
- Učlanjen(a)
- 22.01.2011.
- Poruka
- 9.655
- Rezultat reagovanja
- 17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
- Urednik
Konačno smo i ovo dočekali... gotova je prva tura PCAXE Majica za sezonu leto/jesen 2015.
Kao što možete videti, majica izgleda superkul i na muškarcu koji nije u formi.
U pitanju je mašinska sito štampa na kvalitetnoj Gildan majici, sa tačnom oznakom:
GI5000 Gildan Heavy Cotton Adult T-Shirt, Indigo Blue boja
Dodatne informacije:
Modeli su malko veći od standardnih... na fotografijama ja nosim M, visok sam 186cm, težim 88kg. Dobro proverite dimenzije, uporedite sa nekom vašom majicom.
Za cenu smo sve ovako dogovorili.
800 dinara i besplatna dostava (Post Express) na teritoriji Srbije.
Ali uz uplatu na žiro račun:
10 evra i besplatna dostava (slanje preko obične pošte) za CRO/BiH i ostatak evrope.
(ako ste iz nekog dalekog mesta, a želite majicu, svakako me kontaktirajte da se dogovorimo: [email protected])
Ali nakon uplate preko PayPala:
Za vikend imamo okup u Beogradu, na Adi, ko želi može lično da preuzme majicu za 700 dindžona.
Kao što možete videti, majica izgleda superkul i na muškarcu koji nije u formi.
U pitanju je mašinska sito štampa na kvalitetnoj Gildan majici, sa tačnom oznakom:
GI5000 Gildan Heavy Cotton Adult T-Shirt, Indigo Blue boja
Dodatne informacije:
-185 g/m² (175 g/m² in White)
-100% cotton preshrunk jersey knit
-Seamless twin needle 2,2 cm collar
-Taped neck and shoulders
-Satin label
-Twin needle sleeve and bottom hems
-Quarter-turned to eliminate centre crease
-100% cotton preshrunk jersey knit
-Seamless twin needle 2,2 cm collar
-Taped neck and shoulders
-Satin label
-Twin needle sleeve and bottom hems
-Quarter-turned to eliminate centre crease
Modeli su malko veći od standardnih... na fotografijama ja nosim M, visok sam 186cm, težim 88kg. Dobro proverite dimenzije, uporedite sa nekom vašom majicom.
Za cenu smo sve ovako dogovorili.
800 dinara i besplatna dostava (Post Express) na teritoriji Srbije.
Ali uz uplatu na žiro račun:
Primaoc: Atila Gobor
Svrha uplate: PCAXE majica
Žiro račun je u Intesa banci: 160-5500101075673-52
Molim Vas da uredno popunite uplatnicu, ujedno zamolite i šalterušu da uredno ispuni uplatnicu. Obavezno sačuvajte uplatnicu. Javite mi se preko privatnih prouka, fejsbuka, emaila ([email protected]) da se izvršili uplatu, napišite vaše ime, broj transakcije ili jednostavno šibnite fotku uplatnice.
Svrha uplate: PCAXE majica
Žiro račun je u Intesa banci: 160-5500101075673-52
Molim Vas da uredno popunite uplatnicu, ujedno zamolite i šalterušu da uredno ispuni uplatnicu. Obavezno sačuvajte uplatnicu. Javite mi se preko privatnih prouka, fejsbuka, emaila ([email protected]) da se izvršili uplatu, napišite vaše ime, broj transakcije ili jednostavno šibnite fotku uplatnice.
10 evra i besplatna dostava (slanje preko obične pošte) za CRO/BiH i ostatak evrope.
(ako ste iz nekog dalekog mesta, a želite majicu, svakako me kontaktirajte da se dogovorimo: [email protected])
Ali nakon uplate preko PayPala:
Nalog na PayPalu glasi: [email protected] (registrovano pod imenom Žana Radošević)
Javite mi se preko privatnih prouka, fejsbuka, emaila ([email protected]) da se izvršili uplatu, napišite vaše ime ili jednostavno prilikom uplate na PayPalu unesite sve neophodne podatke
Javite mi se preko privatnih prouka, fejsbuka, emaila ([email protected]) da se izvršili uplatu, napišite vaše ime ili jednostavno prilikom uplate na PayPalu unesite sve neophodne podatke
Za vikend imamo okup u Beogradu, na Adi, ko želi može lično da preuzme majicu za 700 dindžona.