DictatorYug
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 04.04.2020.
- Poruka
- 1
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Problem : PC se random resetuje ili zledi.
*Ako se resetuje, ne bootuje nego ga je potrebno do kraja ugasiti da bi se mogao pokrenuti.
*Ako se zaledi , ostane samo jedan frame na ekranu ( ponekad se uspe resetovati te ga je potrebno ugasiti ). Zvuk se " zaledi " te odzvanja ono sto je bilo u zadnjoj sekundi.
PC je i u ovom slucaju potrebno resetovati.
Isto tako mi izbacuje nekakve probleme poput:
+VDDA 2.220 Abnormal
+12V 0.000 Abnormal
Vcore 2.496 Abnormal
+3.3V 0.000 Abnormal
Igrice se vrte na MAX postavkama , nista... Ukljucim youtube i zaledi... ( zna se desiti i u igricama ( totalno se random desi )).
Na PC sam vec zamenio napajanje jer je staro crklo (Izasao beli dim (Izasao duh)) ( Problem je bio isti i na starom napajanju ( Staro napajanje : 650w , Novo napajanje : 700w )).
RAM nije problem , prosao je kroz testove i prosao je zamenu ( Posudio sam ram od prijatelja ( Isti model , brzina i ista kolicina RAM ).
Temperatura CPU, GPU je uvek ispod 50C.
Specifikacije :
Maticna ploca : ASUS M5A97 LE R2.0
CPU : AMD FX-8350 Eight-Core Processor 4.00 GHz
GPU : AMD Radeon HD 7900 Series
RAM : 16 GB ( 2 ploce )
Napajanje : Thermaltake 700w
SSD : INTENSO SATA III SSD 250GB ( Sistem )
HDD : WDC WD2500AAKX-083CA1 250GB
*Ako se resetuje, ne bootuje nego ga je potrebno do kraja ugasiti da bi se mogao pokrenuti.
*Ako se zaledi , ostane samo jedan frame na ekranu ( ponekad se uspe resetovati te ga je potrebno ugasiti ). Zvuk se " zaledi " te odzvanja ono sto je bilo u zadnjoj sekundi.
PC je i u ovom slucaju potrebno resetovati.
Isto tako mi izbacuje nekakve probleme poput:
+VDDA 2.220 Abnormal
+12V 0.000 Abnormal
Vcore 2.496 Abnormal
+3.3V 0.000 Abnormal
Igrice se vrte na MAX postavkama , nista... Ukljucim youtube i zaledi... ( zna se desiti i u igricama ( totalno se random desi )).
Na PC sam vec zamenio napajanje jer je staro crklo (Izasao beli dim (Izasao duh)) ( Problem je bio isti i na starom napajanju ( Staro napajanje : 650w , Novo napajanje : 700w )).
RAM nije problem , prosao je kroz testove i prosao je zamenu ( Posudio sam ram od prijatelja ( Isti model , brzina i ista kolicina RAM ).
Temperatura CPU, GPU je uvek ispod 50C.
Specifikacije :
Maticna ploca : ASUS M5A97 LE R2.0
CPU : AMD FX-8350 Eight-Core Processor 4.00 GHz
GPU : AMD Radeon HD 7900 Series
RAM : 16 GB ( 2 ploce )
Napajanje : Thermaltake 700w
SSD : INTENSO SATA III SSD 250GB ( Sistem )
HDD : WDC WD2500AAKX-083CA1 250GB