Sinisavr
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 22.08.2013.
- Poruka
- 1.141
- Rezultat reagovanja
- 1.621
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
GTA V, Fortnite Zver
CPU & cooler:
Intel I5 11400F + Noctua NH-U12S Cromax Black + 5x Noctua Industrial
Motherboard:
Asus TUF Gaming B560-PLUS Wi-Fi
RAM:
2x8GB Kingston DDR4 3600Mhz
VGA & cooler:
RX 580
Display:
Asus VX239H
HDD:
Samsung 870EVO, WD 1TB Blue x 2
Sound:
CREATIVE Sound Blaster Z
Case:
NZXT H440
PSU:
Corsair RM750X
Mice & keyboard:
Logitech MX 518 + Logitech G213 Prodigy
Internet:
Supernova 200-20
OS & Browser:
Windows 10 Pro
Other:
Motorola Edge 40 Neo, Sennheiser HD439, Bose Companion 3
Prepakovao sam komponente u novo kuciste i tom prilikom raskacio graficku, zvucnu, ssd i hd. Procesor i memoriju nisam skidao sa maticne. Sve ja to lepo namontiram, povezem kablove, upalim komp kad ono prc. Prvo se desavalo da komp zavrti kulere na sekundu, onda se ugasi i ponovo upali. Ne daje sliku, tastatura i mis ne sijaju svi kuleri rade, graficka ih isto vrti. Zatim pocne da pisti, jedan duzi pa dva kraca beep-a. Probao sam clear cmos, posle toga se upali odma bez restartovanja ali budu opet isti simptomi. Probao sam i da raskacinjem grafu, pa zvucnu itd ali uvek isto. Masina iz potpisa. Sta jos da pokusam?
Sad opet vracam u kuciste pa cu da vidim. Ne znam sta ga zeza, ploca stoji normalno na onim odstojnicima, ne bi trebalo da nesto dodiruje.
Ima jedan detalj koji sam primetio prilikom prvog sklapanja, obelezen je na slici na belom kucistu. Naime ovaj odstojnik koji sam obelezio, nema rupu za sraf nego je ispupcen i rupa jednostavno samo naleze na njega. Kada sam prvi put montirao ja sam njega izbacio i stavio normalan, zavrnuo saraf kao sto sam uvek do sada radio. Kada sam sve izvadio napolje i kada je proradilo vratio sam opet taj ispupceni. Da li je uopste moguce da je to nekako pravilo problem? Evo i par slika, ko bi rekao da cu se ceo dan patiti