wolfanir
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 15.04.2015.
- Poruka
- 66
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Sariel The Black
CPU & cooler:
i5 6600k
Motherboard:
MSI z170 Krait Gaming 3X
RAM:
8 GB DDR4 Kingston HyperX
VGA & cooler:
Gigabyte RX480 G1 Gaming
HDD:
WD 1TB + 120 GB Kingston SSD
Case:
NZXT S340
PSU:
Chieftec GPE-700S Eco Series
Internet:
40/2
OS & Browser:
Win10 & Chrome
Other:
poprilicno lenj pas rase staford
Pozz ekipo, imam problem.
U toku gaminga, PC se samo zamrzne, tastatura ni mis ne reaguju, ekran samo posivi, i jedino resenje je restart.
Specs:
CPU - i5 6600k (nije OC)
GPU - Gigabyte RX 480 Gaming Edition
MB - MSI Z170 Krait Gaming
RAM - 8 GB DDR4 Kingston HyperX
PSU - Chieftec GPE-700S 700W
Problem nastane kad igram Guild Wars 2 nakon nekih sat vremena. Tad PSU postane malo bucnije, malo zuji.
Pokusao sam da repliciram problem sa benchmark programima (pustio furmark zajedno sa CPU Stress testom), da bih video da se neka komponenta ne pregreva, ali GPU je u full loadu do 74 stepena a CPU do 66 max po ovoj vrucini.
Neko mi je vec rekao da postoji sansa da je napajanje problem, ali rekoh da se posavetujem i sa vama ovde
U toku gaminga, PC se samo zamrzne, tastatura ni mis ne reaguju, ekran samo posivi, i jedino resenje je restart.
Specs:
CPU - i5 6600k (nije OC)
GPU - Gigabyte RX 480 Gaming Edition
MB - MSI Z170 Krait Gaming
RAM - 8 GB DDR4 Kingston HyperX
PSU - Chieftec GPE-700S 700W
Problem nastane kad igram Guild Wars 2 nakon nekih sat vremena. Tad PSU postane malo bucnije, malo zuji.
Pokusao sam da repliciram problem sa benchmark programima (pustio furmark zajedno sa CPU Stress testom), da bih video da se neka komponenta ne pregreva, ali GPU je u full loadu do 74 stepena a CPU do 66 max po ovoj vrucini.
Neko mi je vec rekao da postoji sansa da je napajanje problem, ali rekoh da se posavetujem i sa vama ovde