enchii
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 22.09.2014.
- Poruka
- 103
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
LAPTOP :HP Elitebook 8470w
CPU & cooler:
FX 4300 & LC Power LC-CC-120
Motherboard:
Gigabyte 970A-DS3P
RAM:
Kingston 4GB HyperX 1600MHz
VGA & cooler:
MSI R7 260 OC EDITION 1GB
Display:
LG E2411
HDD:
TOSHIBA 500GB + SSD SANDISK Z410 120gb
Sound:
HD Audio 7.1 in MB
Case:
Thermaltake Versa II
PSU:
LC Power LC6600 V2.2 - Super Silent Serie
Optical drives:
Super WriteMaster
Mice & keyboard:
Mouse : SteelSeries Kinzu v1
Internet:
D:15 Mbps | U:3Mbps
OS & Browser:
Windows 10 64 bit-a & Google Chrome
Evo sada ce 03.02 i jos nije stigo mail za Automatic transfer from your PayPal account.. tj. jos pare stoje na balance ...
Imam paypal 2.5 mjeseca ... za decembar i januar stigao mi je e mail odma prvog u mjesecu i bile su prebacene pare.. a sad nije takav slucaj..
Jel to mozda zbog toga zato sto sam prva dva mjeseca imo oko 10$ da se prebaci... a sad imam preko 100$ .. !? jel se radi uopste Automatic transfer preko 100$ .. al iskreno radije bih jos cekao ako ce prebacit nego da mi skidaju 5$ .. jer su me vec ogulili kad sam primao pare (jer su bile funte) uzeli oko 7-8$..
DALI JE NEKO IMAO JOS PROBLEMA SA OVIM TJ. DA MU KASNI Automatic transfer.. ?
Imam paypal 2.5 mjeseca ... za decembar i januar stigao mi je e mail odma prvog u mjesecu i bile su prebacene pare.. a sad nije takav slucaj..
Jel to mozda zbog toga zato sto sam prva dva mjeseca imo oko 10$ da se prebaci... a sad imam preko 100$ .. !? jel se radi uopste Automatic transfer preko 100$ .. al iskreno radije bih jos cekao ako ce prebacit nego da mi skidaju 5$ .. jer su me vec ogulili kad sam primao pare (jer su bile funte) uzeli oko 7-8$..
DALI JE NEKO IMAO JOS PROBLEMA SA OVIM TJ. DA MU KASNI Automatic transfer.. ?