vladoloznica
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 11.08.2023.
- Poruka
- 265
- Rezultat reagovanja
- 94
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 11600k + deepCool ak400
Motherboard:
Gigabyte z590 gaming x
RAM:
KINGSTON DIMM DDR4 8GB 3200MHz KF432C16BBA/8 Fury Beast RGB × 4 kom = 32gb
VGA & cooler:
ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X OC
Display:
Gigabyte g27q 27" qhd 144hz + Acer h277hu 27" qhd 60hz
HDD:
Kingston 2TB M.2 NVMe SKC3000S + Kingston 1TB M.2 NVMe SKC3000S + Kingston A400 SATA SSD 1TB
Sound:
Logitech PRO X Wireless
Case:
MS Industrial ARMOR V715 GAMING
PSU:
800W FSP Hydro PRO
Mice & keyboard:
Logitech PRO X Superlight & Logitech G915 TKL
Internet:
mts 70/8
OS & Browser:
win11 + opera
Pozdrav, igram RedM na serveru MostWanted. Imam problem sa padom fps-a, koji se ne dogadja svaki dan. Ne znam razlog pa trazim pomoc.
Ne mislim na neke oscilacije fps-a koje su normalne, vec ovo sto padne na minimalno i onda vise ne moze da se igra, toliko secka i sve je usporeno
da moram uraditi restrart servera i posle toga sve super, a nekad se desi da se smirim par minuta i ono dodje sebi, digne se fps na normalnih(prosecnih 80-100).
Preko hwinfo64 sam zabelezio podatke kad igrica normalno radi, i momenat kad se desi da drasticno dropa fps i igrica postaje ne igriva.
Temperature procesora i graficke su mi normalne, ne vidim da imam problem sa tim..
Pogledajte deo gde pise GPU Performance Limiters---- Postoje neke razlike kad fps dropa i kad normalno radi...
Evo slika gde je fps pao na 21
Ovo je slika kad igrica normalno radi....
Ove dve dole slike nisu iz gejma... To sam slikao nakon sto sam izasao, jer mi je vise licilo na problem sa grafickom nego procesorom i ostalim
stvarima...
Sta bude trebalo jos od podataka tu sam...
Ne mislim na neke oscilacije fps-a koje su normalne, vec ovo sto padne na minimalno i onda vise ne moze da se igra, toliko secka i sve je usporeno
da moram uraditi restrart servera i posle toga sve super, a nekad se desi da se smirim par minuta i ono dodje sebi, digne se fps na normalnih(prosecnih 80-100).
Preko hwinfo64 sam zabelezio podatke kad igrica normalno radi, i momenat kad se desi da drasticno dropa fps i igrica postaje ne igriva.
Temperature procesora i graficke su mi normalne, ne vidim da imam problem sa tim..
Pogledajte deo gde pise GPU Performance Limiters---- Postoje neke razlike kad fps dropa i kad normalno radi...
Evo slika gde je fps pao na 21
Ovo je slika kad igrica normalno radi....
Ove dve dole slike nisu iz gejma... To sam slikao nakon sto sam izasao, jer mi je vise licilo na problem sa grafickom nego procesorom i ostalim
stvarima...
Sta bude trebalo jos od podataka tu sam...
Prilozi
-
2 MB Pregleda: 10
Poslednja izmena: