Maverick78
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 01.11.2009.
- Poruka
- 115
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i5-3570K@ 4.3GHz & CM Hyper 212+
Motherboard:
MSI Z77A-G43
RAM:
8GB DDR3 Corsair Vengeance 1600mhz
VGA & cooler:
MSI GTX 670 OC
Display:
Dell UltraSharp U2312HM
HDD:
Crucial M4 128GB SSD - WD 1.5 TB
Sound:
Logitech S220 & Steelseries Siberia V2
Case:
Cooler Master 690
PSU:
TT Toughpower 750W
Optical drives:
Pioneer 215D DVD-RW
Mice & keyboard:
Razer Lachesis 5600 & Razer Lycosa
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate x64
Malo sam zbunjen, a ne mogu da nadjem nikakve odgovore po netu. Jedan prijatelj je zamoljen od strane jednog gazde servisa moblinih telefona da mu sastavi konfiguraciju koja ce mu sluziti za otkljucavanje (tacnije dobijanje kodova) za smatphone (koliko sam shvatio iz objasnjenja, sad da li samo Android telefone ili i Symbian i iOS ne znam tacno). Elem, navodno to rade samo i iskljucivo ATi kartice iz serije 5xxx i 6xxx. Nije bitan procesor uopste, moze i neki krs, a karte... pa ovaj hoce 2x6990. Lova tom liku nije problem i platice on sigurno sve to, ali svejedno mi malo sve to cudno... neki recimo i3 ili AMD Athlon, a graficke 2x6990... naravno napajanje je rekao da se stavi neko jako, moze CM 1000W koje ima u emmi-ju.
Da li je iko upoznat u vezi ovoga, nekako mi cudno da otkljucavanje telefona odradjuju graficke kartice... ako sam lupio, oprostite mi, jer stvarno prvi put cujem za ovako nesto, a odgovora na netu nema. I ja i drugar smo malo zbunjeni sta ce mu to tako, a on hoce samo to, kaze da mu tako treba.
Da li je iko upoznat u vezi ovoga, nekako mi cudno da otkljucavanje telefona odradjuju graficke kartice... ako sam lupio, oprostite mi, jer stvarno prvi put cujem za ovako nesto, a odgovora na netu nema. I ja i drugar smo malo zbunjeni sta ce mu to tako, a on hoce samo to, kaze da mu tako treba.