Jafazec
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 28.07.2009.
- Poruka
- 198
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AthlonX2 @3,2ghz & OCZ Vendetta
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
Kingston 800mhz CL5 2x1gb @ 916mhz
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Intelli 3.0/A4tech X710F & Logitech
Internet:
Cable
Ugasio komp pre neko vece,sve regularno,otisao na spavanje,ujutru da upalim komp,nece,ne daje znake zivota. Probao da jump startujem napajanje da vidim da nije do ploce,ispostavi se da je do napajanja,otislo napajanje. Nista se nije dimilo,nikakvi mirisi paljevine i slicno,samo je ispustilo dusu.
U pitanju je LC Power 6550 v2.0(nije GP),staro ja mislim oko 3 god tj. nesto manje. Teralo konfiguraciju u potpisu besprekorno,medjutim u poislednje vreme se nakupilo prasine a nije imao ko da se seti da usisa,jer ja nisam bio kod kuce. Drugar koji se razume u elektroniku,bacio pogled i kaze da nista ne moze da vidi,ali da on sumnja da je u pitanju neki osigurac ili neki regulator necega,zaboravih sta mi rece.Nije imao vremena da detaljnije pogleda jer je kretao na odmor.
Da li mu ima spasa nekako ili da se bacim odmah u potraznju novog? I ujedno da pitam, koje napajanje za konfu iz potpisa(cpu je oc na 3.2,graficka nije) a da sto jeftinije prodjem? Moze i polovno i novo
Hvala
U pitanju je LC Power 6550 v2.0(nije GP),staro ja mislim oko 3 god tj. nesto manje. Teralo konfiguraciju u potpisu besprekorno,medjutim u poislednje vreme se nakupilo prasine a nije imao ko da se seti da usisa,jer ja nisam bio kod kuce. Drugar koji se razume u elektroniku,bacio pogled i kaze da nista ne moze da vidi,ali da on sumnja da je u pitanju neki osigurac ili neki regulator necega,zaboravih sta mi rece.Nije imao vremena da detaljnije pogleda jer je kretao na odmor.
Da li mu ima spasa nekako ili da se bacim odmah u potraznju novog? I ujedno da pitam, koje napajanje za konfu iz potpisa(cpu je oc na 3.2,graficka nije) a da sto jeftinije prodjem? Moze i polovno i novo
Hvala