• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

NZXT H700 PUBG Edition diskusija

BLEAGH

PCAXE Member
Učlanjen(a)
10.10.2018.
Poruka
612
Rezultat reagovanja
325
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
BLEAGH
CPU & cooler:
I5-4460,Hyper 212 EVO
Motherboard:
Asus H81
RAM:
DDR3 HyperX 16GB
VGA & cooler:
Zotac 1060 6GB AMP
Display:
HP OMEN Z7Y57AA TN, TV Adler 43
HDD:
Transcend 220S 240GB , Toshiba 1TB
Sound:
Genius SW-HF2.1 1700
Case:
Raidmax V4 Blue
PSU:
Radimax 550W
Mice & keyboard:
Logitech G203 Prodigy & MS Thunder
Internet:
80/8
OS & Browser:
Windows 10 Pro x64 , Firefox
Other:
Huawei P30 Pro VOG-L29
Nemas potrebe da ga prodajes ako se tebi svidja a ocigledno je da ti se svidja cim si ga kupio. Ako je PUBG ono sto najvise igras to kuciste je kao stvoreno za tebe.
Kupi custom kablove crveno/plave stim sto bih te posavetovao da uzmes da preovladava crvena a plava tek ponegde posto je jelte i kuciste takvo.

Evo ovako nesto



Nemoj da se nerviras i da mislis da ti neko ovde zeli bilo kakvo zlo. Lepo ti je neko rekao pogresan ti je pristup. Ako si spreman da na forumu malo vise citas a malo manje pises (za pocetak) naucices dosta toga korisnog. Niko se nije naucen rodio ali pokusaj da budes malo manje napadan. Sve ovo nije prizislo iz toga sto si ti kupio kuciste kao i samog modela vec sto si u svakoj temi pokusavao da dobijes pozitivne kritike za isto cak i u temema koje nisu vezane za samo kuciste. Cela zbrka je nastala i pre nego sto si ga stavio na oglas. Ne daj da ti odluke donose drugi. ako se tebi kuciste svidja bas te briga sta ko misli. Da svaki forumas slusa tudje misljenje i menja ga kako kome padne na pamet ceo forum bi imao tri razlicita setupa. :d Jedan po ukusu Dragana P. jedan po mom ukusu i tu jos nas par ljudi koji dajemo savete drugima. Chill :japonosan:
Bukvalno sam mislio ovako nesto , custom kablovi , napravi svoj setup i to je to.
 
Vrh