• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

NVIDIA predstavila 3D Vision 2

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.836
Rezultat reagovanja
443
Moja konfiguracija

NVIDIA 3D Vision 2, sledeća generacija više puta nagrađivane 3D tehnologije kompanije NVIDIA poseduje novi dizajn i druge karakteristike koje poboljšavaju 3D iskustvo kada se igraju 3D igre, gledaju 3D filmovi ili fotografije. Među novim karakteristikama je i NVIDIA 3D LightBoost, jedinstvena nova tehnologija prikaza koja dramatično poboljšava 3D iskustvo tako što prikazuje do duplo svetliju sliku i boje koje su daleko bogatije nego kod drugih 3D tehnologija. Ove karakteristike osiguravaju igračima ultimativnu 3D platformu za nove naslove ove jeseni kao što su recimo Batman: Arkham City, LA Noire i druge igre. Uz to, kroz 3D Vision Ready ekosistem NVIDIA isporučuje najveći izbor visokokvalitetnog 3D sadržaja i kompatabilnih monitora na tržištu.

Opširnije...

Diabolique

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.705
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
E5200
Motherboard:
P5Q
RAM:
2x2GB
VGA & cooler:
5770
Display:
DIY Projektor
HDD:
10001FALS, 10EACS, 10EADS
Sound:
Audigy@Z5500
Case:
Generic
PSU:
CM 450 RP
Optical drives:
Pioneer 215D
Mice & keyboard:
MS Natural 4000, MX1100R
Internet:
IKOM 2Mb
OS & Browser:
Win XP
Cenim što se unapređuju performanse proizvoda, ali mislim da na ovakvom proizvodu prvo treba raditi na ceni. I prethodna generacija je bila odlčna po mom mišljenju, barem kad su preformanse u pitanju. Problem je bila cena, a to se i odrazilo i na novu generaciju.

FantomX

GPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.849
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
iMac 24"
Other:
¿ʞɔnɟ əɥʇ ʇɐɥʍ
Ja sam tek nedavno imao priliku da se igramu u 3D na 120Hz monitoru.

Ovakav vid zabave je zaista neverovatan, na monitoru od 24" Crysis 2 je nerealno dobar. Jedino sto je meni smetalo, sto bi jos trebalo ispeglati je iskoriscenost tehnologije u samim igrama.

A cena je za Srbiju misaona imenica nazalost.

Vrh