• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

NVIDIA Parallel Nsight softver omogućava milionima Microsoft Visual Studio programera

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.837
Rezultat reagovanja
443
Moja konfiguracija

Masivno paralelno programiranje je sada dostupno na vodećoj windows razvojnoj platformi

Beograd - 22. jul, 2010 - Potezom koji definitivno potvrđuje vodeću poziciju kompanije NVIDIA kao provajdera razvojnih rešenja u domenu GPU računarstva danas je najavljeno izdavanje NVIDIA® Parallel NsightTM softvera koji je prvi alat za razvoj GPU ubrzanih aplikacija koje rade sa Microsoft Visual Studio paketom.

NVIDIA je takođe izdala CUDATM Toolkit 3.1, unapređenu verziju svog CUDA softverskog razvojnog alata koji je dostupan na sledećoj lokaciji.

"Sa više od šest miliona programera, Visual Studio je jedan od najpopularnijih razvojnih alata na svetu za Windows bazirane aplikacije i servise", izjavio je Sanford Russell, generalni menadžer GPU računarstva u kompaniji NVIDIA. "Dodavanjem funkcija specifičnih za GPU programere, Paraller Nsight čini snagu GPU procesora dostupnom više nego ikada".

Opširnije...

ays

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
17.07.2009.
Poruka
1.376
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ovo bi trebalo, bar u teoriji, da pomogne prilikom razvoja win based igara. Ako je samo 1/4 svega navedenog zaista tako i u samoj primeni, tj, praksi, ovo ce biti lep korak unapred za razvoj igara.

mipko

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.05.2009.
Poruka
1.309
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
I7 920 D0 @ 3.6GHz
Motherboard:
EVGA E760
RAM:
6x2GB Mushkin Redline 6-7-6-18-1
VGA & cooler:
2 x EVGA GTX 580, EVGA GTX 285 Classified
Display:
Lenovo L220X
HDD:
2XSSD 128GB Kingoston V+ 2nd gen RAID 0
Sound:
Asus Xonar Essence STX
Case:
Lian Li 2120b
PSU:
Antec HCP 1200
Optical drives:
LG
Mice & keyboard:
Logitech Illuminated
OS & Browser:
Windows 2008R2
Other:
Akitio Taurus Mini LCM – Portable Dual Bay RAID Enclosure
ovo radi, provereno.
Posto sam kao nV registrovani developer imao pristup beti i testirao je.

Vrh