Radenko
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 03.12.2018.
- Poruka
- 5
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav Drugari! Verujem da ovde ima najverorvatnije nekih koji se razumu u GPU i drajvere, pa sam dosao da pitam. Naime nedavno sam presao sa nekog praistorijskog procesora na Ryzeb pa sam stime morao da menjam skoro sve osim graficke (sirotinja jbg zakljucim da je ona problem )i tako ja ponovo instaliram windows i sve radi manje vise normalno dok ne pokusam da instaliram drajvere i tako ja probam ovaj posledji , Neradi , probam ovaj pre toga isto ne radi, i tako sam proveo 3 sata skidajuci i probajuci drajver u nadi da ce raditi ali u nekim se pojavi samo jedan problem a u nekim 2. Nadjem ja neku godinu ipo staru verziju drajvera i instaliram je i onda malo radi malo ne ( u smislu da dobije blue screen 2. puta dnevno). Probao sam da brisem drajver, nece , da ga updejtujem, nece probao sam sa raznim programima da obrisem i da force update ni to nece . Nzm sta vise da pokusam , Na pocetku je bilo tolerantno a sada je vec postalo nepodnosljivo... Evo skrinshot pa ako mozda treba jos neki poslacu btw graficka je Nvidia GT 730 4Gb *
*edit Nije pogresna verzija windosa
*edit Nije pogresna verzija windosa
Prilozi
-
99,9 KB Pregleda: 209
Poslednja izmena: