• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nova kućišta iz Corsair-a

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.910
Rezultat reagovanja
475
Moja konfiguracija

Na drugom danu CES-a Corsair je predstavio nova kućišta iz Obsidian i Carbide serije. Novajlija u Obsidian seriji je 550D, koji je ujedno i najpristupčniji model ove serije. Obsidian seriju je uvek krasio kvalitet i inovativnost, pa je uzročno tome i cena bila srazmerna.

Kako bi kreirali pristupačno kućište, poznatog Corsair kvaliteta, dizajneri ovog modela su rešili da uštede na dimenzijama. Reklamni slogan ovog modela je „Cool and Quiet“, a na korisniku je da izabere kako će konfigurisati ovaj model.

Za one kojima je potrebno odlično hlađenje, Corsair je ostavio dovoljno mesta za moniranje ventilatora, dok je za one kojima je bitna tišina ostavljena mogućnost da na ta mesta montiraju „poklopac“ koji je obložen sa zvučnom izolaciojom, isto kao i ostatak unutrašnjosti kućišta kućište.

Opširnije...

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
10.320
Rezultat reagovanja
3.003
Moja konfiguracija
Sviđaju mi se.:)

Vule

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.996
Rezultat reagovanja
281
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 9800X3D / Arctic Liquid Freezer III 360
Motherboard:
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming Wi-Fi
RAM:
32GB Corsair DDR5-6000 CL30
VGA & cooler:
PowerColor 9070XT Red Devil Limited
Display:
ASUS ROG Strix XG32WCS
HDD:
Kingston Fury Renegade 1+2+2 TB
Sound:
Edifier R2000BT + Edifier T5
Case:
Lian Li 011 Vision Compact + ASUS TUF 120 x8
PSU:
Seasonic Focus GX 850W Gold PCIE5 2024
Mice & keyboard:
SteelSeries APEX 9 TKL / SteelSeries Rival 5
Internet:
Yettel 1000/500
Zanimljivo :)

I ne postoji cool and quiet, može biti ili cool, ili quiet :)

Vrh