• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nova definicija netbooka - ASUS Eee PC 1015PN

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.837
Rezultat reagovanja
444
Moja konfiguracija

Iskusite multimedijalni netbook sa dvojezgarnim procesorom i diskretnom grafikom
Kompanija ASUS je danas predstavila ASUS Eee PCTM 1015PN multimedijalni netbook. Ovaj netbook pruža neverovatno multimedijalno iskustvo zahvaljujući Intel® AtomTM N550 procesoru sa dva jezgra i novoj generaciji NVIDIA® IONTM diskretne grafike.

Sjajno multimedijalno iskustvo
ASUS Eee PCTM 1015PN je opremljen Intel® AtomTM N550 procesorom sa dva jezgra, koji obezbeđuje i do 23% bolje performanse u odnosu na Intel® AtomTM N455, mereno PCMark05 test programom.
Veliku razliku u odnosu na prethodne netbookove čini NVIDIA® IONTM grafički procesor nove generacije, opremljen sa 512 MB video memorije.

Opširnije...

ays

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
17.07.2009.
Poruka
1.376
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Stvarno je maleno... ne znam sta bi covek mogao da radi na ovakvom laptopu, websurf, instant messeging... office mozda... sada mi je nekako jasno sta je apple pokusao da uradi sa svojim iPad-om, on je u stvari konkurent ovim Eee netbooks.

ZoNi

Free SW Guru
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
3.254
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Šta znači "diskretna grafika"? Mislim, znam šta ona znači, ali kakav je to izraz?

Što se tiče ovog "laptopčeta" - dovoljno jako i interesantno (onome kome je ovakvo sokoćalo potrebno - ja nisam siguran da bih znao šta da radim s nečim takvim).

Vrh