Player993
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 22.07.2014.
- Poruka
- 78
- Rezultat reagovanja
- 11
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Nikola-PC
Pozz svima kupio sam pre nekih mesec dana u gigatronu Kingston Hyperx Fury SSD 120 gb,povezao sam ga i deluje mi da sve lepo radi,madjutim ja nemam uopste iskustva sa ssd diskovima pa u poredjenju sa hard diskom ovo mi izgleda ko da leti,e sad problem je u tome sto mislim da ne radi punom brzinom pa sam skinuo nekoliko programa za ocitavanje brzine ssd-a i po njima mi ne deluje da radi punom brzinom,evo i par slika
Pre bilo kakvih odgovora da vam kazem nekoliko sitnica,testirao sam ssd pre i posle reinstalacije windows-a i rezultati su bili skoro isti (10-ak mb/s gore-dole),pre instalacije sam podesio u biosu da bude AHCI mode,nakon sto sam podigao sistem instalirao sam sata controller driver i ostale drajvere,maticna ploca mi je asus maximus vii hero.Citao sam da ima neka podesavanja koja treba da se rade ali nigde nisam nasao tekst na srpskom jeziku pa nisam hteo da cackam.
Pre bilo kakvih odgovora da vam kazem nekoliko sitnica,testirao sam ssd pre i posle reinstalacije windows-a i rezultati su bili skoro isti (10-ak mb/s gore-dole),pre instalacije sam podesio u biosu da bude AHCI mode,nakon sto sam podigao sistem instalirao sam sata controller driver i ostale drajvere,maticna ploca mi je asus maximus vii hero.Citao sam da ima neka podesavanja koja treba da se rade ali nigde nisam nasao tekst na srpskom jeziku pa nisam hteo da cackam.