marniko82
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 29.01.2016.
- Poruka
- 45
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
My 2016 rig
CPU & cooler:
i7 6700K & Noctua NH-U14S
Motherboard:
Gigabyte Z170X UD3
RAM:
Kingston HyperX Fury 16GB
VGA & cooler:
MSI R9 380 4G
Display:
Asus MX239H
HDD:
Samsung EVO 850 250GB
Case:
TT Suppressor F31
PSU:
XFX Pro 650W Modular
Optical drives:
Asus DVD RW
Mice & keyboard:
Corsair K70 RGB/ Corsair M65 RGB PRO
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 10 Enterprise
Pozdrav, trenutno imam Logitech MX5500 tastatura/mis komplet. Kako ih koristim vec neko vreme, mislim da je dobar trenutak za upgrade, posto sam nedavno i novu masinu nabavio.
Za tastaturu planiram da otvorim drugu temu, ovde bih malo vise o misu. Mis (valjda MX revolution kada se kupuje odvojeno) koji je bio u kompletu me je odlicno sluzio. Imao je relativno mali broj tastera (koristio sam samo back i forward od dodatnih). Svidjao mi se oblik, tezina, baterija je dobro drzala. Plus je bio wireless.
Sada trazim neki sto slicniji mis, eventualno zicani ili najbolje wireless sa punjenjem preko zice. Da li je neko imao iskustva sa MX Performance? MX Master je za nijansu skuplji plus mi se ne svidjaju dizajn i polozaj dugmica.
Platio bih do 70-80 eur.
Za tastaturu planiram da otvorim drugu temu, ovde bih malo vise o misu. Mis (valjda MX revolution kada se kupuje odvojeno) koji je bio u kompletu me je odlicno sluzio. Imao je relativno mali broj tastera (koristio sam samo back i forward od dodatnih). Svidjao mi se oblik, tezina, baterija je dobro drzala. Plus je bio wireless.
Sada trazim neki sto slicniji mis, eventualno zicani ili najbolje wireless sa punjenjem preko zice. Da li je neko imao iskustva sa MX Performance? MX Master je za nijansu skuplji plus mi se ne svidjaju dizajn i polozaj dugmica.
Platio bih do 70-80 eur.