Јован
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 02.08.2013.
- Poruka
- 1.041
- Rezultat reagovanja
- 113
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
R5 1400 + LC CC-120
Motherboard:
MSI A320 Gaming Pro
RAM:
8GB DDr4 Kingston Predator
VGA & cooler:
XFX RX 470
Display:
Benq 24"
HDD:
Kinston V300 120GB +1TB WD Red
Sound:
Asus Xonar DGX + Superlux HD330
Case:
MS Industrial
PSU:
Seasonic S12 II 620W
Mice & keyboard:
A4 Tech Bloody V7M
Internet:
100/6 Mbit/s
OS & Browser:
Windows 10 x64
Имам проблем с новим(WD RED 1TB) хард диском. Наручен од познатог добављача, стигао данас покушам да га дигнем са системом видим бутовање успорено и то онако барем пар пута више него што је са ссд-ом и хардом из потписа. Покушам у менаџмент да га форматирам и доделим словну ознаку неће, избаци само "cyclic redundancy check error" нешто на ту фору. Контам да је фаличан и да треба на рекламацију, али ето можда ја нисам одрадио нешто како треба.
БИОС га препознаје, али у ОС-у не могу му приступим никако.
Мењао сата каблове који на овим дисковима из потписа већ раде, покушао преко Easeus Partition Mastera да форматирам и доделим словну ознаку опет ништа пише да је закључан. Опет покушао да га откључам преко command prompt-a покретањем dikspart-а и опет ништа. Једино још преко неког Линукс дистроа да видим сутра ми пада на памет. Евентуално да га пропустим кроз неки детаљнији тест и проверим секторе.
БИОС га препознаје, али у ОС-у не могу му приступим никако.
Мењао сата каблове који на овим дисковима из потписа већ раде, покушао преко Easeus Partition Mastera да форматирам и доделим словну ознаку опет ништа пише да је закључан. Опет покушао да га откључам преко command prompt-a покретањем dikspart-а и опет ништа. Једино још преко неког Линукс дистроа да видим сутра ми пада на памет. Евентуално да га пропустим кроз неки детаљнији тест и проверим секторе.