Syllar
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 07.11.2017.
- Poruka
- 332
- Rezultat reagovanja
- 123
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 5600x
Motherboard:
MSI B350 Bazooka
RAM:
Corsair Vengeance 16gb ddr4 3200mhz Cl16
VGA & cooler:
Asus Dual RX6600
Display:
Asus TUF 249Q
HDD:
1TB wd blue + 120gb Ssd Transcend+ 1tb external + 500gb samsung 980
Case:
MS Industrial Hulk Pro
PSU:
Seasonic S12 620W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origin Core + G502
Internet:
Neki raspad ( 500kb/s download) - i dalje isti raspad od neta
Kao sto naslov rece, nakon 300 godina cekanja...zamalo vrhunski internet. Salu na stranu hteo sam da podelim dobro iskustvo sa A1 provajderom. S obzirom da i dalje nemam mogucnosti optike jer je ulica nova i u planu je da se radi optika jer je stigla na 100m od mene al jos se ne zna kada (p.s. Srbija), a moj ''secret'' wifi internet je zamro. Ugasio me ''secret'' provider (nazalost)pre mesec dana i najbolja opcija mi je bila A1 (stari Vip) kucni net 400GB neogranicena brzina (ne podrzavam ogranicenje kolicine al sta da se radi). Brzina mi izlazi do 90Mbit/s download, upload oko 40, 400GB mi je sasvim dovoljno sobzirom da ni ne skidam puno stvari mesecno, 2000 din mesecno i birate dan kada placate racun. Najbitnije, ms u igrama 30-50, ni u kisnim danima ne raste. Citao sam po forumima da im se ruter resetuje (sesija se resetuje) na 12 sati i slicno, ni jednom mi se to nije dogodilo a koristim vec mesec dana i igram multiplayer igre.
Pa eto jedan post cisto da ih pohvalim ako se neko nadje u slicnoj situaciji da bira.
Pa eto jedan post cisto da ih pohvalim ako se neko nadje u slicnoj situaciji da bira.