da li je Sapphire R9 280X bolja od R9 280 ASUS?obe kostaju 32kAko se kupuje nova u prodavnici u Srbiji onda def Sapphire R9 280X Vapor-X.
Btw, u emmiju ne primaju čekove koliko ja znam. Tj. primaju samo za laptopove.
To da li se isplati zavisi od vise faktora a ni jedan detalj nisi dao, te ti niko ne moze reci. Najbolja grafika nova do 35k je ili ni jedna ili R9 290, ako nadjes po toj ceni (svi imaju zaostali lager sa naduvanim cenama), eventualno GTX 780 (novu neces naci, ili ako nadjes, ista prica kao za 290)
da li je Sapphire R9 280X bolja od R9 280 ASUS?obe kostaju 32k
R9 280 Gigabyte kosta 28k koja je razlika izmedju ovih grafickih?
Sto se tice kamate mislim da je nema je nema, jedino sto moras da otvoris racun u Eurobanci i da placas 200din mesecno banci to je jedini trosak,Pa pitao si suvise uopsteno pitanje-da li se isplati. Mozda da,mozda ne,zavisi. Uostalom,ako nemas drugog izbora, ne vidim cemu pitanje-nemas da iskesiras odmah taj novac. Generalno se NE isplati,ali ko zna, mozda napravis dobar deal. Kamate su 20-30% godisnje, pa ti vidi. Mozda ima 12% kod nekih.
0ok znaci idem 280x Sapphire Vapor-X280X je primetno bolja karta od 280.
Jedino sto na Sapphire idu dve, a na Gigabyte tri godine garancije.
Naravno da ima kamate izracunaj bato koliko je to para, 6 meseci x mesecna rata, pa uporedi s kes cenom. Sem u komunizmu, nigde nikad na svetu nije bilo da ce neko da da nesto na rate, bez kamate (znaci preuzme rizik na sebe+zarobi svoj novac umesto da ga obrce). Srbi braco, dzabe vam kriza, nikad se necemo opametitiSto se tice kamate mislim da je nema je nema, jedino sto moras da otvoris racun u Eurobanci i da placas 200din mesecno banci to je jedini trosak,
kamate nema
Da li je dobar deal?
0ok znaci idem 280x Sapphire Vapor-X
Nadam se da kapiraš razliku "plaćati čekovima" i "kredit"da li je Sapphire R9 280X bolja od R9 280 ASUS?obe kostaju 32k
R9 280 Gigabyte kosta 28k koja je razlika izmedju ovih grafickih?
emmi:
Kreditno plaćanje - Podnošenje zahteva za kredit preko Eurobank banke. Uslovi i procedura:
Kredit na 3/6/9/12 – jednakih fiksnih dinarskih rata bez kamate (jedini mesecni trošak iznosi 200 dinara, za odrzavanje računa).
Zahtev podnosite samo sa ličnom kartom.
Za iznose do 50.000 dinara nije potrebna nikakava dodatna dokumentacija ( ni potvrda o zaposlenju, niti bilo kakav drugi papir iz firme gde ste zaposleni, niti iz Vaše banke, iz penzionog, poreskog ili slično ), već kada dobijete predodobrenje preuzimate robu i odlazite.
Minimalno 3.000 RSD, za period otplate od 3 ili 6 meseci
Minimalno 6.000 RSD, za period otplate od 9 ili 12 meseci
Kupac naknadno otplaćuje robu kroz MasterCard kreditnu karticu - kupac u trenutku kupovine ne poseduje bilo kakvu karticu, niti postoji bilo kakva transkacija vezana za Pos terminal, odnosno kupac tek stiče karticu na ovaj način.
Za iznose preko 50.000 dinara kupcu će biti tražena potvrda o zaposlenju ili ADZ za penzionere.
Mislio sam tako da platim(oznacio sam crveno)+oko 10k u kesu...