• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Multifunkcionalni uređaj

raspoutin

Newcomer
Učlanjen(a)
11.03.2024.
Poruka
2
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Zdravo svima. Našao sam ovu temu kao zgodnu da se nadovežem sa mojom molbom. I meni treba pomoć/preporuka u izboru MFP-a.

Već sam krenuo da se gubim u podacima. Treba mi MFP koji bi se u ovom trenutku koristio za cca 300 strana mesečno, ali sa tendencijom da se to možda i duplira za godinu ili dve. Potreban je kolor, laserski MFP sa fiderom koji može obostrano da skenira. Uglavnom bi se štampalo crno belo ali kada zatreba, neophodna je kolor štampa. Brzina štampe je bitna ali ne presudna, prosek je sasvim ok. Otisak kolor štampe ne mora da bude spektakualrnom nivou kvaliteta. Neophodna je wifi konekcija, ali cenim da uređaji koji ispunjavaju prethodne uslove to sasvim sigurno imaju . :) Razmišljam i o nakdnadnim cenama upotrebe uređaja u perspektivi (cene tonera i intervali zamene, doboš itd. ), ali se u to ne razumem dovoljno.

Gledao sam sledeće modele:
- HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw Printer - za njega ne kapiram koja je razlika u odnosu na M283fdn i nisam ukapirao da li ima duplex skeniranje)
- Brother DCPL8410CDWY

Ne ograničavam se na marke, nastojim da nađem dobru mašinu koja će me služiti duže vreme sa optimalnim troškovima (kupovine i upotrebe), a naravno da bude best buy.

Budžet - vidim da im se cena kreće između cca 60k do 70k RSD, ali ako može jefitnije - super. Ako ne može ni za ove pare, hajde da vidimo koliko moram da ga povećam.

Ako bi neko mogao da mi preporuči uređaj koji ispunjava navedene kritirijume a da ima povoljne troškove i kupovine i upotrebe, bio bih večno zahvalan. :)
 
Poslednja izmena:

raspoutin

Newcomer
Učlanjen(a)
11.03.2024.
Poruka
2
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Dodatno u igru ubacujem i Kyocera ECOSYS M5526CDW. :)
 
Vrh