Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Nije za mene nego za kuma, hoce da uklopi u nzxt phantom posto je crveno kuciste oce i graficku crvenu vise radi estetike zbog toga msi 980Jel znas koja bi cena otprilike bila za istu?
Ne znam, pogledaj na sajtu koji sam naveo. I u njegovom slučaju se više isplati polovna MSI 1060 6GB sa garancijom, 980 bi skoro sigurno bila bez, a slične cene.
Na KP nema koliko sam primetio MSI GTX980 ima Ti verzija koja je 350 i 400 evra naravno obe BEZ garancije.
Na KP ima jos par polovnih MSI GTX1060 6GB ali jedna je garancija preko seriskog broja prodavac iz Subotice sto je u prevodu nemas garanciju. To je onaj PC master shop koji je muljator.
Mislim da je ovo najbolja ponuda koju sam postavio. Jedino da se proveri da li postoji pismena garancija i gde.