Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Вероватно је X2 5000+ процесор, најјаче што можеш ту је Х2 6000+ што није ништа специјално у односу на тај што имаш па је питање какво би унапређење добио јер је то маторо. Листа подрћаних процесора за твоју матичну
Мада са 4GB рама и том графиком би требало да покрене GTA V, али ја бих скупио мало па гледао да узмем нешто новије макар и половно а то продао. Напајање од 500W ново једино неки Кинез а то гледај да избегнеш.
Минимум за ново напајање је да издвојиш око 4000 LC600H V2.31. После тек размишљај о осталим компонентама.
матична +четворојезгарац коштају око 4К-50Евра (775 платформа - Има и са ddr3 и са ddr2 па зависи шта одговара).
8GB рам 4-5К ddr3, ddr2 већ не знам тренутно цене половних модула.
+ напајање 4K.
Опет половно, али најјефтиније а да може донекле да се игра.
ali netreba mi nova maticna dosta mi je 4gb rama jos vjerojatno grafa ima sama 1-2 gige dodatnog rama pa mi je to dosta samo mi treba onda power supply i ako ce radit onda super i jos su ctavit 2gb rama odnosno mogu ukupno na maticnu samo 4gb rama???
Максимално је ваљда 8GB али нема сврхе да узимаш више од 4GB јер је процесор слаб. Све више што би више уложио у ту платформу све си више на губитку.
Ако већ хоћеш, узми још 2GB рама, напајање и процесор(мада ово и не мораш). Колики је теби укупан буџет?
Купуј са кп ако си из Србије то од преко може да изађе и скупље.