Zdravo, kupila sam novo kućište i monitor pre 15 dana. Problem koji se javlja kod monitora jeste da se zacrni na par sekundi, nekada jednom u toku dana, neke dane ne. Lampica svetli normalno kao kada je uključen. Prvo sam pretpostavila da je u pitanju problem sa grafičkom i s obzirom da se ne razumem previše, odnela sam u servis, gde su oni testirali sve i apsolutno nema nikakvih problema. Takođe, ono što sam primetila je da ukoliko mi bude naelektrisana ruka i dotaknem kućište u tom momentu pucketanja takođe se monitor ugasi.
Zanima me, da li je moguće da je problem do utičnice, s obzirom da sam primetila i da kada uključujem punjač za telefon u isti produžni kabl, dešava se isto? Van toga, desi se još po nekada, nije to previše često, ali mi je jako čudno s obzirom da su sve komponente nove. Monitor mi je povezan hdmi kablom.
Zanima me, da li je moguće da je problem do utičnice, s obzirom da sam primetila i da kada uključujem punjač za telefon u isti produžni kabl, dešava se isto? Van toga, desi se još po nekada, nije to previše često, ali mi je jako čudno s obzirom da su sve komponente nove. Monitor mi je povezan hdmi kablom.
Poslednja izmena: