qqrax
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 12.08.2017.
- Poruka
- 14
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Dobar dan , pre 14 dana sam kupio grafičku kartu GIGABYTE GTX 1060 3GB i ispostavilo se da mi je potreban novi monitor i napajanje . Napajanje nije problem . A uzeo sam monitor AOC M2470SWH Full HD 23'6 inča i priključio ga HDMI kablom koji mi je stigao uz taj monitor . Slika je dobra i nema mrtvih piksela , uninstallirao sam bivše drajvere i instalirao drajvere sa officijalnog NVIDIA sajta ( kasnije sam probao i sa diska videćete zašto ) . U toku dana sam primetio neke čudne "tragove" a mislim na to kad npr. pomerim miš on ostavi neki trag koji brzo nestane , kada skrolujem npr. forumima sve mi izgleda čudno i zamućeno kao motion blur i slova idu ka gore dok skrolujem . U igricama da ne pričamo , obično igrice imaju custom cursor kao npr. Skyrim , tu mi ostavlja dosta vidljivih tragova koji se brzo skinu ali veoma su iritantni , još gore je dok igram nešto , pogotovo pucačine kao CS:GO ili PUBG , bukvalno je taj blur čak i šaren ( ljubičast , zelen ) i veoma je teško za igru . League of Legends kada pomeram mapu sve izgleda šareno i ništa se ne vidi kao neki talasi .
Još da pogorša situaciju , dok imam 60+ FPS pa čak i 200 FPS-a meni deluje kao da imam 30 i VEOMA je iritantno i veoma teško za igru , ista stvar i sa guglom i sa desktopom , sve mi izgleda kao da ima neki lag isto i sa gledanjem Youtuba čak i najmanjoj mogućoj rezoluciji . Grafička nema overheating i ima sasvim normalnu temperaturu i kao što sam rekao kad sam video da mi tako laguje i ostavlja tragove probao sam reinstall drivere pa čak i sa diska koji mi je stigao uz grafičku . Ako neko zna soluciju za ovaj problem bio bi mu veoma zahvalan .
Probao sam više HDMI kablova i više HDMI ulaza i kombinacija i ništa ne radi kako treba.
Deaktivirao sam Integrisanu grafičku
PIŠE mi da imam 60+fps svuda i idalje izgleda kao 30 FPS
Specifikacije računara :
GIGABYTE GTX 1060 3GB
Intel Core i3 4160 3.6ghz
8 gb DDR3 1600mhz 8x1 hyperfury RAM
Matična - MSI H81M-P33
120GB SSD
Hvala na pomoći ako je problem do monitora raskinuću ugovor sa Gigatronom ( nije promovisanje stranica)
Još da pogorša situaciju , dok imam 60+ FPS pa čak i 200 FPS-a meni deluje kao da imam 30 i VEOMA je iritantno i veoma teško za igru , ista stvar i sa guglom i sa desktopom , sve mi izgleda kao da ima neki lag isto i sa gledanjem Youtuba čak i najmanjoj mogućoj rezoluciji . Grafička nema overheating i ima sasvim normalnu temperaturu i kao što sam rekao kad sam video da mi tako laguje i ostavlja tragove probao sam reinstall drivere pa čak i sa diska koji mi je stigao uz grafičku . Ako neko zna soluciju za ovaj problem bio bi mu veoma zahvalan .
Probao sam više HDMI kablova i više HDMI ulaza i kombinacija i ništa ne radi kako treba.
Deaktivirao sam Integrisanu grafičku
PIŠE mi da imam 60+fps svuda i idalje izgleda kao 30 FPS
Specifikacije računara :
GIGABYTE GTX 1060 3GB
Intel Core i3 4160 3.6ghz
8 gb DDR3 1600mhz 8x1 hyperfury RAM
Matična - MSI H81M-P33
120GB SSD
Hvala na pomoći ako je problem do monitora raskinuću ugovor sa Gigatronom ( nije promovisanje stranica)