bleyach
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 07.10.2012.
- Poruka
- 2.023
- Rezultat reagovanja
- 5
Moja konfiguracija
Imam kablic koji ima muski molex i 3pin na sebi.Hteo bih da rasporedim kablove da budu na 7v a ne 12.Kako to mogu da uradim i koji mi alat treba ? Imam 2 kablica pa bih na oba to uradio.
Edit:
Imam i drugi kablic na kome je jedna zica zeznuta,odnosno bilo je labavo i posto sam koristio vise puta kablic zica ne moze vise da udje u molex,hocu da kazem ako hocu da prikacim na drugi molex da nece da funkcionise,ispada iz molexa.Moze li se to popraviti.
Imam jos jedan problem,prilozen je na slikama da kod ovog drugog kablica zice kao da su zatvorene u moleksu pa bih to morao da rastavljam da bih promenio raspored zica ?
Edit:
Imam i drugi kablic na kome je jedna zica zeznuta,odnosno bilo je labavo i posto sam koristio vise puta kablic zica ne moze vise da udje u molex,hocu da kazem ako hocu da prikacim na drugi molex da nece da funkcionise,ispada iz molexa.Moze li se to popraviti.
Imam jos jedan problem,prilozen je na slikama da kod ovog drugog kablica zice kao da su zatvorene u moleksu pa bih to morao da rastavljam da bih promenio raspored zica ?
Prilozi
-
317,1 KB Pregleda: 180
-
268,1 KB Pregleda: 172
-
149,2 KB Pregleda: 168
-
272,1 KB Pregleda: 173
Poslednja izmena: