Ah ne mogu da vjerujem kakva greškaDa pocnemo od toga da se ne pise conputing
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Pa takav komentar sam i zaslužio jel ? Pomislio sam kako je divna komuna ovdje i kako neko ima neku dobru kritiku da mi da ali sam grdno pogriješioHvala, pozvacemo Vas ako se odlucimo da Vas zaposlimo.
Ne neću pogrešno da shvatim, naprotiv mislim da bi intro trebao da izgleda kako si mi i sugerisala, hvala za savjete ako nađem slobodnog vremena prepraviću video da izgleda da nije iz 90-ihNemoj ovo da shvatis pogresno :
1. Licno mi se boje ne svidjaju , koristio bi "light boje" jer vise pristoje temi, kako cele stranice tako i vec postojeceg logoa , primer Baby Blue ili Cyan na engleskom.
2. Animacije mogu bolje, mozda da idu brze i na kraju ceo logo ,a ne kao trenutno da ide krug pa text i na kraju sekira , malo mi taj prazan krug na pocetku bode oci.
3. Pozadina moze da bude malo kompleksnija , pod kompleksnija ne mislim da treba da ima sve i svasta vec mozda opet svetlija boja ili neki gradient dve boje sa Blur efekton gde bi ceo taj logo dosao do izrazaja.
4. Ceo intro uradio u nekom "flat" dizajnu jer to je nekako sada "moderno"
Da shvartam hvala na sugestiji, lako je pratiti neki tut i odraditi isto to ja sam se potrudio da to bude iz moje "kuhinje" što se da i primijetiti, svi smo mi bili početnici u nečemu kao što sam ja u blenderuOvo je forum gde ima mnogo sprdnje i ovakvih komentara. To bolje nauci da prihvatis sto pre u zivotu posto je jako cesta pojava. Kad dobijes komentar kao domijev to obicno znaci da je znatno brzo nabrojati sta valja nego sta nije dobro. Nemam nameru da te uvredim, samo sam realan. Lepo je videti da se neko trudi ali baci pogled, imas raznih tutova na netu a o primerima intro-a da ne pricam.
Clan je musko cisto radi informacije. Verujem da te avatar zbunio ali to je sasvim normalno u internet svetu.Ne neću pogrešno da shvatim, naprotiv mislim da bi intro trebao da izgleda kako si mi i sugerisala, hvala za savjete ako nađem slobodnog vremena prepraviću video da izgleda da nije iz 90-ih
Da shvartam hvala na sugestiji, lako je pratiti neki tut i odraditi isto to ja sam se potrudio da to bude iz moje "kuhinje" što se da i primijetiti, svi smo mi bili početnici u nečemu kao što sam ja u blenderu