OCz
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 04.04.2009.
- Poruka
- 948
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 / Megashadow (lapped) Push-Pull (Scythe GT AP-15)
Motherboard:
Gigabyte P55A-UD6
RAM:
12GB Mushkin & Exceleram
VGA & cooler:
Palit StormX GTX 1050
Display:
LG 32LK450
HDD:
Samsung 840 EVO 128GB & F3 HD153WI
Sound:
Cerwin-Vega! VE-15 / Denon PMA-1500R / AKG K702 / Shanling PH300 / Asus Xonar STX
Case:
Corsair Obsidian 650D
PSU:
Thermaltake Smart SE 530W
Optical drives:
Nemam
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 8 Pro x64
Posto nemam slike za ceo "worklog", ostavicu one koje imam. A dole stoji ono najkonkretnije sto je radjeno.
________________________________________________________________________________
- Uradjene prepravke i modifikacje:
- Na limu iza ploce izbusene 4x10mm rupe za provlacenje USB, SATA, Power ON, HDD idt. kablica
- Sa desne strane 5.25" izbusene 3x10mm rupe za provlacenje kablica do fan kontrolera
- Isecena "honeycomb mreza" i napravljen krug precnika 175mm ispred prednjeg 230mm fana
- Isecena "mreza" ispod drzaca napajanja radi boljeg protoka vazduha
- Ulazi za mikrofon (orig. roze) i sluske (orig. zelena) prefarbani u mat crno
- Waterjet-om isecena leva stranica kucista
- Laserom isecen crni, zatamnjeni (D7) pleksiglas
- Na pleksiglasu i stranici izbusene rupe kroz koje prolaze orig. zabice (4 gore, 3 dole, 2 sa desne strane) koje drze plexi na stranici
- Glossy powdercoat skleleta kucista (kasnije preko toga predjeno mat crnom)
- Gray/black powdercoat stranica kucista - "pomorandzina kora" finish
________________________________________________________________________________
- Busenje rupa za kabliranje, secenje "honeycomb" mreze (na slici je gurbo iseceno, kasnije je doterano), secenje podloske napajanja, farbanje mic/headphones ulaza, zatvaranje 5.25" ..
- Stranica nakon secenja Waterjet-om
- Slike gotovih rupa za kabliranje, i nacin na koji su pricvrsceni 120mm i 140mm fan kod 5.25" i HDD "kaveza"
Poslednja izmena od urednika: