Јован
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 02.08.2013.
- Poruka
- 1.041
- Rezultat reagovanja
- 113
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
R5 1400 + LC CC-120
Motherboard:
MSI A320 Gaming Pro
RAM:
8GB DDr4 Kingston Predator
VGA & cooler:
XFX RX 470
Display:
Benq 24"
HDD:
Kinston V300 120GB +1TB WD Red
Sound:
Asus Xonar DGX + Superlux HD330
Case:
MS Industrial
PSU:
Seasonic S12 II 620W
Mice & keyboard:
A4 Tech Bloody V7M
Internet:
100/6 Mbit/s
OS & Browser:
Windows 10 x64
Пошто сам морао да инсталирам Windows 7 дошло је до проблема са мојом старом звучном картицом SB0220 која иначе има обично проблема са драјверима за Седмицу. Скинуо сам онај КХ драјвер и звук ми ради нормално само једини проблем је што ми микрофон од слушалица не ради.
Интересује ме да ли је још неко имао овај проблем и има ли решења, треба ли нешто да чепркам по подешавањима, јер покушавао сам да уместо 5.1 система поставим 2.1 систем и да мењам улазе где убацујем микрофон и ништа. Па ако је неко имао сличан проблем волео бих да ми каже бар јел може уопште да се то уради лепо исчепркао би га некако ваљда. Можда треба неки други драјвер?
Уз слушалице и микрофон прикључио сам и звучнике.
Интересује ме да ли је још неко имао овај проблем и има ли решења, треба ли нешто да чепркам по подешавањима, јер покушавао сам да уместо 5.1 система поставим 2.1 систем и да мењам улазе где убацујем микрофон и ништа. Па ако је неко имао сличан проблем волео бих да ми каже бар јел може уопште да се то уради лепо исчепркао би га некако ваљда. Можда треба неки други драјвер?
Уз слушалице и микрофон прикључио сам и звучнике.
Poslednja izmena: