Grodos
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 31.07.2010.
- Poruka
- 3.197
- Rezultat reagovanja
- 436
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
SoulReaper
CPU & cooler:
Ryzen 5900X + Arctic Freezer 50
Motherboard:
ASUS TUF X570
RAM:
128GB Kingston Beast
VGA & cooler:
RTX 3080 Ti
Display:
LG 32GP850
HDD:
XPG SX8200 Pro 2TB
Case:
MS Titan 2 PRO
PSU:
Corsair HX1200
Mice & keyboard:
Cougar 700K & Logitech G502SE
OS & Browser:
Win 10 64bit
Ako neko igra zna kako je reta*dirano užasno urađen pit fights dio pa me zanima da li postoji kakav trener ili cheat da se to preskoči jer sam na 1-2 ponavljanja da fino deinstaliram igru i obrišem instalaciju igre čisto da se više ne zaj*bem i odigram ovo go*no! Igra je ionako za 3 nivoa lošije urađena od prethodne...
Čisto da ne bude zabune, dio koji me toliko iznervirao da napravim ovaj post je što već 11. put za redom dobijam protivnika kojem jednostavno ne mogu ništa jer je otporan na sve (imun na sve i ne plaši se ničega) što ja mogu da ponudim a jači je minimalno 25 lvl od mojih "heroja" tako da moje "heroje" ubiju iz maksimalno 3 udarca. To možda ne bi bio toliki problem da je moj "heroj" programiran da se bori a ne da ganja leptirove dok ga ovaj siluje!
Bilo kakav odgovor koji ne rješava problem (uključujući i "nemoj igrati") je nepoželjan. Hvala
Čisto da ne bude zabune, dio koji me toliko iznervirao da napravim ovaj post je što već 11. put za redom dobijam protivnika kojem jednostavno ne mogu ništa jer je otporan na sve (imun na sve i ne plaši se ničega) što ja mogu da ponudim a jači je minimalno 25 lvl od mojih "heroja" tako da moje "heroje" ubiju iz maksimalno 3 udarca. To možda ne bi bio toliki problem da je moj "heroj" programiran da se bori a ne da ganja leptirove dok ga ovaj siluje!
Bilo kakav odgovor koji ne rješava problem (uključujući i "nemoj igrati") je nepoželjan. Hvala