• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Microsoft Office 2010 dostupan i na srpskom jeziku

stoske

NC Magazin
Učlanjen(a)
13.04.2009.
Poruka
858
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Dell Studio 1737 - P8400
Motherboard:
Dell
RAM:
4GB
VGA & cooler:
ATi 3650 256 RAM
Display:
17" 1440x900
HDD:
1TB
Sound:
Integrisani HD Audio
Optical drives:
BluRay burner Slot-In
Mice & keyboard:
Dell
Internet:
Kablovski
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate
Other:
2Mpx camera

Prema saopštenju iz Beogradske kancelarije američkog giganta, Microsoft Office 2010 je od 20. oktobra dostupan na srpskom jeziku i to na oba pisma - ćiriličnom i latiničnom. Samo pet meseci nakon zvaničnog lansiranja programa širom sveta, lokalizovana verzija se našla i na tržištu Srbije.

„Cilj kompanije Microsoft bio je da napravimo proizvod koji će preduzećima i organizacijama doneti uštede, omogućiti im da budu inovativna i da rastu. Sada smo uklonili i poslednju prepreku za domaće kornisnike koji, zbog nepoznavanja engleskog jezika, nisu mogli da iskoriste sve potencijale programa Office 2010“ izjavila je Danijela Zečević, menadžer grupe za Office proizvode u Microsoft-u Srbija.

Opširnije: http://www.ncmagazin.rs/gedzeti/softver/1806-microsoft-office-2010-dostupan-i-na-srpskom-jeziku.html

ZoNi

Free SW Guru
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
3.254
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Kako bi bilo dobro kada bi nudili stare verzije po smešnim cenama za privatnu upotrebu - npr. Office 2000 za 20€ (iako mi ne treba, odmah bih ga kupio).

Što se tiče Office 2010... hm, ne zanima me baš mnogo - smor je što M$ ne konta da se danas većinom koriste wide screen monitori :(

Vrh